-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΣΕΡ - ΚΛΕΡΜΟΝ
Facts Αγώνα
* Η Οσέρ έλαβε ειδική άδεια, προκειμένου στις εξέδρες του «Ντεσάμπ» να βρεθούν 7.000 θεατές.
* Ισορροπημένη η μεταξύ τους παράδοση συνολικά από τη σεζόν 2012-13, 5-6-5.
* 2-3-3 με γηπεδούχο την Οσέρ την ίδια περίοδο.
* Ενατη διαδοχική σεζόν που συναντιούνται οι δύο ομάδες.
* Under επτά από τα οκτώ στην Οσέρ, N/G τέσσερα από τα πέντε τελευταία στο ίδιο γήπεδο.
* Under τα τέσσερα πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας, όπως και επτά από τα οκτώ τελευταία.
* Μία μόλις ήττα στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στο «Ντεσάμπ» μετράει η Κλερμόν (2-1-1).
* Τιμωρημένος ο προπονητής της Κλερμόν Γκαστιέν, θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις εξέδρες.
* Πέρσι για τη Ligue 2, Οσέρ – Κλερμόν 1-1 και Κλερμόν – Οσέρ 0-0.
Το γκολ του Μπεγράουι με τη συμπλήρωση των ενενήντα της χάρισε περισσότερα από τρεις βαθμούς στην έδρα της Σατορού (2-1). Εφερε ηρεμία μετά την εφιαλτική πρεμιέρα (ήττα από τη Σοσό εντός και αποβολή του βασικού τερματοφύλακα Λεόν, που θα λείψει ξανά), προκειμένου να δουλέψει στις αδυναμίες της.
Αφθονη ποιότητα, εμπειρία, προπονητής – δάσκαλος, βαριά φανέλα, έδρα, οφείλει όμως να μάθει να διαχειρίζεται το ρόλο του φαβορί και να χτίσει χαρακτήρα. Το γεγονός πως δεν παράτησε το ματς, δεν απογοητεύτηκε στην προοπτική μίας δεύτερης διαδοχικής αποτυχίας και έψαξε το γκολ μέχρι το τέλος είναι ενθαρρυντικά δείγματα.
Στη μάχη που θα δώσει θα έχει τη στήριξη επτά χιλιάδων οπαδών της (5.000 είχε στην πρεμιέρα), αφού εγκρίθηκε το αίτημα για προσέλευση 2.000 επιπλέον ατόμων. Ενισχύθηκε προσθέτοντας στο ρόστερ της τον 27χρονο αμυντικό Ζουμπάλ.
Τιμωρημένοι οι βασικοί Τουρέ (αμ. χαφ, 2/0), Λε Μπιχάν (φορ, 2/0), όπως και ο βασικός τερματοφύλακας Λεόν, παραμένει εκτός ο αμυντικός Γιορίς, επιστρέφει ο επιθετικός Σόργκιτς.
Η δυσκολία που αντιμετωπίζει στο γκολ δεν προκαλεί έκπληξη. Το «κανόνι» της ομάδας Γκρμπιτς δεν κατοικεί πλέον εδώ, αφού πουλήθηκε στη Λοριάν έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ και ο Τεγ που ήρθε από τη Μετς είναι δύσκολο να μπει στα παπούτσια του Αυστριακού, όπως θα ήταν και για τον καθένα.
Ο Γάλλος μάλιστα τραυματίστηκε στη διακοπή, θα λείψει για ένα μήνα, κάνοντας το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο για τον προπονητή Γκαστιέν, ο οποίος θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παικτών του από τις εξέδρες αφού είναι τιμωρημένος.
Και στα δύο ματς (0-0 με την Καέν εντός, 1-1 με τη Δουνκέρκη εκτός) το σύνολο φαίνεται να ψάχνει τον επιθετικό βάσει των κινήσεων του Γκρμπιτς. Οι αυτοματισμοί παραμένουν οι ίδιοι, τα πρόσωπα όμως έχουν αλλάξει και αν δεν θέλει να έχει προβλήματα οφείλει να βρει άμεσα λύσεις. Αμυντικά παραμένει συμπαγής.
Εκτός για τον επόμενο μήνα ο βασικός επιθετικός Τεγ (2/0). Παραμένει τραυματίες ο δεξιός μπακ Πογιό.