Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ
Facts Αγώνα
*Παράδοση: 12-3-1 εντός, 18-8-6 συνολικά. Την τελευταία δεκαετία η Μπάνικ έχει σκοράρει σε 2/9 παιχνίδια στην έδρα της Μλάντα. Σε αυτό το διάστημα η Μλάντα μετράει 7 νίκες. Το πιο πρόσφατο διπλό της Μπάνικ ήταν το Νοέμβριο του 2011.
*Κεκλεισμένων των θυρών
Στο ντεμπούτο του Γιάρολιμ στον πάγκο της, η Μλάντα επιτέλους έβγαλε λίγο πάθος και πήρε 2-2 στην έδρα της Οπάβα. Δίκαιο το αποτέλεσμα καθώς οι δύο ομάδες είχαν τις ίδιες ευκαιρίες. Ο τεχνικός της έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Γίρι Κλίμα να επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα μετά από 4 μήνες. Ο 23χρονος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ και στην ουσία της χάρισε τον βαθμό. Στο 5’ άνοιξε το σκορ με σουτ αφού έκλεψε την μπάλα, αλλά πριν το ημίχρονο η Οπάβα γύρισε το παιχνίδι σε 2-1. Στις αρχές του δευτέρου μέρους (50΄) ο Κλίμα ξαναχτύπησε και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 91’ ο κίπερ Μίκουλετς απέκρουσε το πέναλτι που κέρδισε η Οπάβα και χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα του.
Το Σάββατο φιλοξενείται από τη Σλόβαν Λίμπερετς ενώ την επόμενη Τετάρτη υποδέχεται την Σλοβάτσκο στο τελευταίο παιχνίδι για το 2020.
Τραυματίες οι Μάσεκ (δεκάρι, 7/2) και Μαζούχ (στόπερ, 2/0). Σε φάση αποθεραπείας ο Ματεγιόφσκι (μέσος).
Την Παρασκευή πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της, για πρώτη φορά μέσα στο 2020 και για πρώτη με τον Κόζελ στον πάγκο. Ετσι ανέβηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας ενώ έχει και δύο ματς λιγότερα. Κέρδισε με 1-0 την Μποέμιανς, κάνοντας μια αρκετά καλή εμφάνιση, σίγουρα καλύτερη από το ματς με την Οπάβα. Το γκολ πέτυχε με ωραίο πλασέ με το εξωτερικό φάλτσο ο Γιάνος στο 22’, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες να «κλειδώσει» τη νίκη. Έπαιζε με παίκτη παραπάνω σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, είχε μεγαλύτερη ευκαιρία για το 2-0 με τον Αζεβέντο στο 67’ όμως ο τερματοφύλακας του αρνήθηκε το γκολ.
«Ξέρω τον κόουτς Γιάρολιμ εδώ και πολύ καιρό, τον είχα προπονητή και στη συνέχεια συναντηθήκαμε στην προπονητική. Σίγουρα θα επιλέξει μια ομάδα που μπορεί να παίξει διαφορετικά. Η Μπόλεσλαβ δεν ανήκει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και ξέρουμε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για εμάς» σχολίασε ο κόουτς Κόζαλ.
Την Παρασκευή υποδέχεται την Ολομουτς και την επόμενη Τετάρτη αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Μπρνο στο τελευταίο παιχνίδι του 2020.
Εξέτισε ο Ποκόρνι (στόπερ, 8/0). Τραυματίας ο Γιουρόσκα (δ.μπακ, 2/0). Αμφίβολος ο Χόλζερ (αρ.χαφ, 8/0).