ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΤΗ… ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ Ο ΜΠΡΟΥΣ
14:30:00
30.01

ΣΤΗ… ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ Ο ΜΠΡΟΥΣ

ΓΚΟΥΝΤΙΣΟΝ ΠΑΡΚ (39.221)
195
4° C Συννεφιασμένος
Cosmote Sport 1
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Facts Αγώνα

* Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ    2-1

* Κεκλεισμένων των θυρών.

* Το 2010 καταγράφηκε το τελευταίο διπλό της Νιουκάστλ στο «σπίτι» της Εβερτον. Εκτοτε 5-3-0 υπέρ των γηπεδούχων. Μάλιστα, εκείνη ήταν η μοναδική εντός έδρας ήττα των «ζαχαρωτών» από τις «καρακάξες» σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (10-5-1).

* Ο τεχνικός της Νιουκάστλ, Στιβ Μπρους, δεν έχει νικήσει ποτέ εκτός έδρας την Εβερτον σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (5 ισοπαλίες, 6 ήττες)!
 

ΕΒΕΡΤΟΝ
Ρεπορτάζ

Ανάμικτα συναισθήματα έμειναν από το εντός έδρας 1-1 με τη Λέστερ. Αφενός, μένει πικρή γεύση αφού προηγήθηκε στο 30’ με καταπληκτική γκολάρα του Χάμες και στάθηκε κάπως άτυχη στη φάση της ισοφάρισης (67’), αν και φέρει μερική ευθύνη ο γκολκίπερ Πίκφορντ. Αφετέρου, δεν άξιζε και κάτι καλύτερο από την ισοπαλία, βάσει των ευκαιριών των δύο ομάδων.

Από ‘κει και πέρα, έχει υποστεί μόλις μία ήττα στις 8 πιο πρόσφατες «στροφές» (5 νίκες), ενώ έχει δεχθεί μόλις 6 γκολ στις 9 προηγούμενες αγωνιστικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει φέρει 2 συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο του 2020! Προς την Μπεσίκτας μετακομίζει ο εφεδρικός Τοσούν (5 συμ.).
 

Αγωνιστικά Νέα

Εξέτισε ο πολύτιμος χαφ Ντουκουρέ (17/1), ανέτοιμοι ο νεαρός μπακ Ενκουνκού (1 συμ.), ο Αλαν (βασικός χαφ, 12 συμ.), ο Γκμπαμέν (ποιοτικός χαφ) και ο έμπειρος χαφ Ντελφ (5 συμ.). Ισως μείνει στον πάγκο ο βασικός γκολκίπερ Πίκφορντ (16 συμ.).
 

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Ρεπορτάζ

Ολο και πιο κάτω… Υποτάχθηκε στη Λιντς, 1-2 εντός έδρας, και συμπλήρωσε 9 παιχνίδια δίχως νίκη (7 ήττες). Η αλήθεια είναι ότι αδίκησε τον εαυτό της σε αυτό το ματς, καθώς δημιούργησε και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά αποδείχθηκε αφελής και βρέθηκε πίσω στο 17’, ενώ την έσωσε το δοκάρι στο 43’. Απάντησε στο 57’, αλλά το χάρηκε μόνο για 4 λεπτά, αφού δέχθηκε άμεσα 2ο γκολ.

Από ‘κει και πέρα, πίεσε ασφυκτικά, όμως τη σταμάτησαν ο αντίπαλος γκολκίπερ και το δοκάρι σε μία περίπτωση (68’). Ετσι, για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2015 μετράει 5 διαδοχικές ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ. Υπό ασφυκτική πίεση πλέον ο τεχνικός Μπρους, που ανέλαβε την ευθύνη για τα χάλια της ομάδας του. Να προστεθεί ότι μετράει 5 σερί ήττες εκτός έδρας.
 

Αγωνιστικά Νέα

Αμφίβολοι ο εφεδρικός μπακ Ντάμετ (2 συμ.), ο ενδεκαδάτος στόπερ Σερ (13 συμ.), ο έμπειρος στόπερ Κλαρκ (10/1) και ο μπακ-χαφ Γέντλιν (6 συμ.). Εκτός μάχης ο βασικός στόπερ Φερνάντες (16 συμ.).
 

Casino