ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. – ΜΠΕΕΡΣΧΟΤ
22:00
15.12

ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. – ΜΠΕΕΡΣΧΟΤ

Επιστροφές στην Μπέιρσχοτ
ΣΛΕΣΙΝ (30.023)
127
8° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΜΠΕΕΡΣΧΟΤ ΒΙΛΡΙΤΖΚ

Facts Αγώνα

* Υπάρχει πιθανότητα αναβολής λόγω απεργίας των αστυνομικών δυνάμεων της Λιέγης.

* Α’ Γύρος: Μπέιρσχοτ – Σταντάρ Λιέγης         0-1

* Στο Κύπελλο (02/12): Σταντάρ – Μπέερσχοτ 0-0 (2-0 στην παράταση).

* Η Σταντάρ έχει κερδίσει τις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της κόντρα στην Μπέιρσχοτ χωρίς να δεχτεί γκολ (7-0). Σε αυτά τα παιχνίδια η Μπέιρσχοτ είχε συνολικά 45 τελικές!

* Η Μπέιρσχοτ δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

* Η Σταντάρ έχει δεχτεί από δύο γκολ και πάνω στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Ρεπορτάζ

Εβγαλε τεράστιο διπλό στην έδρα της Αντβέρπ (3-2), σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με τρεις αποβολές και δέκα κίτρινες κάρτες! Ακίνδυνη επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε η Αντβέρπ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, άλλαξε εντελώς την εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μέρος.

Η ομάδα της Λιέγης προηγήθηκε στο 57’, υποχώρησε στη συνέχεια και είδε την Αντβέρπ να γυρίσει το ματς στο διάστημα 66’-77’, αλλά δεν έχασε την ψυχραιμία της και σκοράροντας δις στο τετράλεπτο 87’-90’ ανέτρεψε με τη σειρά της το εις βάρος της σκορ!

Η νίκη που πέτυχε βελτίωσε τη βαθμολογική της θέση απομακρύνοντάς την από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο, ο εμφύλιος στο εσωτερικό της ανάμεσα σε διοίκηση και οπαδούς καλά κρατεί. Οι θύρες που συγκεντρώνονται οι οργανωμένοι θα είναι κλειστές στο αποψινό ματς, ενώ οι «ούλτρας» της Σταντάρ έχουν αποφασίσει να απέχουν από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια των «κόκκινων».

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένοι οι πολύτιμοι χαφ Αμαλά (12/2), Ράσκιν (17 συμ.), αναμένεται η απόφαση για την έφεση που άσκησε για την τιμωρία του χαφ Πάβλοβιτς (7 συμ.). Παραμένουν εκτός ο εξτρέμ Ταπσομπά (6/2) και ο αριστερός μπακ Γκαβορί (11/1), αμφίβολοι ο φορ Ντράγκους (14/3) και ο μέσος Τσίμιροτ (15 συμ.). Εξέτισε ο δεξιός μπακ Σικέ (17 συμ.).

ΜΠΕΕΡΣΧΟΤ ΒΙΛΡΙΤΖΚ
Ρεπορτάζ

Αξιζε μίνιμουμ την ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Εουπεν, έχοντας σχεδόν διπλάσιες τελικές προσπάθειες από τους γηπεδούχους (21 συνολικά), όμως για άλλη μία φορά έμεινε με άδεια χέρια (ήττα 1-0), πληρώνοντας την αστοχία της στην τελική προσπάθεια.

«Μέτρησα συνολικά επτά ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι η αποτελεσματικότητα και εμείς υστερούμε. Πρέπει οι επιθετικοί μας να αποκτήσουν ξανά αυτοπεποίθηση. Το γεγονός ότι χάσαμε για έκτη φορά με 1-0 λέει πολλά», ανέφερε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής Τορέντε.

Δυσοίωνο το μέλλον της στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται πλέον στο -8 πλέον από τη 17η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής.

Αγωνιστικά Νέα

Σημαντικές επιστροφές καθώς εξέτισαν ο ηγέτης χαφ Χόλζχαουζερ (17/3, 5 ασίστ), ο στόπερ/μπακ Βαν ντεν Μπεργκ (15/1) και ο χαφ Πίτερματ (13 συμ.). Πάντα εκτός ο μέσος Κουλιμπαλί (13 συμ.) και ο φορ Νουμπισί (13/3).

Casino