- Παιχνίδι για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου στο κουπόνι ΟΠΑΠ.
- Ο αγώνας είναι μονός. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί, ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.
- Για το Κύπελλο συναντήθηκαν τελευταία φορά το 2014 και η Στάμπαεκ επικράτησε με 1-0. Το 2023 τέθηκαν αντιμέτωπες για την Eliteserien και μέτρησαν από μία επιτυχία με 3-0.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ
Facts Αγώνα

ΣΤΑΜΠΑΕΚ
Ρεπορτάζ
Επέστρεψε, έστω και με το… στανιό, στις νίκες, επικρατώντας δύσκολα με 1-0 της ουραγού Σκέιντ. Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο από την σκληρή αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων και, τελικά, το παιχνίδι «ξεκλείδωσε» με γκολ του Βίνγκε στο 50′.
Ενδιάμεσα από τα ματς για την OBOS, απέκλεισε στο κύπελλο την Νοτόντεν (0-3) και την Φραμ Λάρβικ.
Το σοκ ήρθε από την τιμωρία σε έναν από τους πιο ταλαντούχους επιθετικούς της, τον 17χρονο, Σπίτεν Νισάετερ. Του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών για επεισόδιο στον αγώνα με τη Μος και πάρθηκε η απόφαση να μην ασκηθεί έφεση.
Όπως εξηγήθηκε από τον γενικό διευθυντή του συλλόγου: «Δεν ήταν πρόθεση του Όσκαρ να βλάψει κανέναν και είμαστε χαρούμενοι που ο παίκτης της Μος βγήκε από την κατάσταση αλώβητος. Είναι κάτι από το οποίο θα μάθει. Είναι νεαρός και εμείς ως ομάδα θα τον συμβουλεύσουμε σωστά από εδώ και στο εξής».
Αγωνιστικά νέα
Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος 17χρονος επιθετικός, Σπίτεν Νισάετερ (4/1), στον οποίο επιβλήθηκε ποινή πέντε αγωνιστικών.

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ
Ρεπορτάζ
Γνώρισε την ήττα την προηγούμενη Κυριακή στην έδρα της Μόλντε (2-1), η πέμπτη της σε έξι αγώνες στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, διατηρώντας την τελευταία στη βαθμολογία. Στο πρώτο ημίχρονο παραδόθηκε στην κυριαρχία της γηπεδούχου, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 43’.
Παρόλο που δεν είχε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισε στο 90’ με τον Ντιά. Δεν κατάφερε να πάρει τον πολυπόθητο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, καθώς άμα τη λήξει του αγώνα, ο Αμπντουλάι έδωσε την νίκη στη Μόλντε (90+7’).
Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου Νορβηγίας, επικράτησε 1-2 της Βίνταρ, ομάδα 4ης κατηγορίας. Εκτιμώ πως δεν καίγεται για το Κύπελλο, καθώς στην Ελιτεσέριεν βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και αναμενόμενα θα δώσει το παραπάνω «βάρος» εκεί.
Αγωνιστικά νέα
Άλλη μια αναμέτρηση που το απουσιολόγιό της είναι γεμάτο. Συγκεκριμένα θα λείψουν ο τερματοφύλακας Τόρσκλιντσεν, ο στόπερ Νιγιουκούρι, ο μέσος Νίχαμερ και ο στόπερ Κουκλέτσι.
ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|