ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΦΕΡΟΛ
ΙΣΠ2
15:00
15.12

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΦΕΡΟΛ

Στα... σχοινιά ο Κριστόμπαλ
1
X
2
Εκτίμηση
EL MOLINON (29.371)
210
11° C Συννεφιασμένος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΦΕΡΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Γιώργος Πετρίδης Γιώργος Πετρίδης
Ώρα έναρξης: 15:00

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 γκολ

Απόδοση: 1.90
pamestoixima Παίξε νόμιμα

Η Χιχόν έρχεται από ήττα-πισωγύρισμα και ψάχνει αντίδραση, ενώ στο γήπεδό της βελτιώνεται. Στην αντίπερα όχθη, η Φερόλ βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και βρίσκεται σε περίοδο κρίσης. Δεν θα μπλέξω με σημεία, αλλά περιμένω να κινηθεί στο όριο under-over. Το «2-3 γκολ» σε απόδοση 1.90 στο pamestoixima.gr.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΦΕΡΟΛ

Facts Αγώνα

• 16-5-2 η παράδοση στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Ρεπορτάζ

Τα έκανε μαντάρα στην έδρα της ουραγού Καρταχένα και υπέστη ήττα-μαχαιριά (1-0). Σχετικά μοιρασμένη αναμέτρηση και δίχως πολλές φάσεις, ενώ στο 63’ την έσωσε το δοκάρι. Το ματς κρίθηκε επί της ουσίας σε μία στιγμή, με τον τερματοφύλακα Γιάνεθ να υποπίπτει σε… ανόητο πέναλτι από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ (71’) κι ενώ αποβλήθηκε στην ίδια φάση.

Εξέφρασε κάποια παράπονα για την εν λόγω διαιτητική απόφαση, όμως η ουσία είναι ότι έχασε σημαντικό έδαφος στην κούρσα για την άνοδο και προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα. Τώρα επιστρέφει στο «σπίτι» της, όπου μετράει 6 νίκες στα 7 τελευταία (6-0-1).

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο Γιάνεθ (τερματοφύλακας, 18 συμ.), νοκ άουτ τέθηκε ο πρώτος σκόρερ της, Οτέρο (εξτρέμ, 18/5). Παραμένει στα «πιτς» ο αμυντικός Ντ. Σάντσεθ (10/1).

ΡΑΣΙΝΓΚ ΦΕΡΟΛ
Ρεπορτάζ

Από σφαλιάρα σε σφαλιάρα… Ευάλωτη και αφελής αμυντικά στο εντός με την Οβιέδο, «έμπαζε» από παντού και μοιραία συνετρίβη (1-5). Βρέθηκε πίσω με πέναλτι στο 42’, ενώ αδράνησε και δέχθηκε «φθηνό» γκολ στο 52’. Από αντεπίθεση στο 63’ διαμορφώθηκε το 0-3 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά με πέναλτι στο 87’. Στο φινάλε κατέρρευσε τελείως και εκτέθηκε δύο ακόμα φορές στις καθυστερήσεις (91’, 98’).

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, συμπλήρωσε 9 αγώνες χωρίς νίκη (0-6-3), που είναι το χειρότερο σερί της στο ίδιο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας από το 2008, ενόσω παραμένει βυθισμένη στην επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια ώρα εντείνεται η πίεση για τον προπονητή Κριστόμπαλ, που μάλλον παίζει το… κεφάλι του στο Χιχόν. Το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο με το νέο λεκτικό επεισόδιο που είχε με οπαδούς της ο εξτρέμ Μπεμπέ.

Αγωνιστικά Νέα

Γυρίζει από τιμωρία ο Νάλντο (στόπερ, 16 συμ.), χάνουν ένα ακόμα ο μπακ Ντελγάδο (15 συμ.), ο μπακ Μπράις Μαρτίνεθ (6 συμ.), ο στόπερ Καμπάκο και ο χαφ Μανθανάρα (12 συμ.). Ανακάμπτει ο χαφ Καρμπάγιο (2 συμ.).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ 4-3-3
ΡΑΣΙΝΓΚ ΦΕΡΟΛ 4-3-3
30
Christian Sanchez
3
Jose Angel
22
Rober
25
Nikola Maraš
2
Guille Rosas
10
Nacho Mendez
15
Lander Olaetxea
17
Jesús Bernal
23
Jonathan Dubasin
11
Victor Campuzano
16
Dani Queipo
25
Jesús Ruiz
15
David Castro
Naldo
5
Aleksa Puric
2
Julian Delmas
Luis Perea
8
Alex Lopez
10
Josep Sene
Chiki
20
Alvaro Gimenez
Josué Dorrio
ΡΑΣΙΝΓΚ ΦΕΡΟΛ 4-3-3

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino