ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΚΑΡΒΙΝΑ
17:00
07.08

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΚΑΡΒΙΝΑ

«Καθαρίζει» και στρέφεται στη Μονακό
ΤΖΕΝΕΡΑΛΙ ΑΡΕΝΑ (18.944), ΠΡΑΓΑ
392
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΚΑΡΒΙΝΑ

Facts Αγώνα

*Παράδοση: 5-1-1 εντός, 10-3-1 συνολικά. Τα έξι τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας ήταν over 3,5. Από τις έξι αναμετρήσεις, οι πέντε ήταν νίκες της Σπάρτα και η μία της Καρβινά.

*Επιτρέπονται θεατές στο 50% της χωρητικότητας του γηπέδου

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
Ρεπορτάζ

Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε το 2×2 στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο διέλυσε με 5-0 εκτός έδρας τη Σλόβαν Λίμπερετς, με σούπερ αποτελεσματική εμφάνιση. Πέντε διαφορετικοί σκόρερ, οι τρεις ως αλλαγή. Η Σπάρτα έπαιξε καλά και στα δύο ημίχρονα, απλά στο δεύτερο ήταν πιο αποτελεσματική. Έπαιζε με παίκτη παραπάνω για σχεδόν ένα ημίχρονο (από το 52’ και μετά) και το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Στο 25’ ο Πέσεκ άνοιξε το σκορ με μονοκόμματο σουτ κόντρα στην πρώην ομάδα του. Στο 62ο λεπτό ο Χλόζεκ με ωραία ενέργεια και σουτ «έγραψε» το 0-2 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο νεαρός Κάραμπετς πέτυχε το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 70’ ο Κρεΐτσι με υποδειγματικό πλασέ σε τετ-α-τετ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 79’ ο Σούτσεκ.

Την Τρίτη έχασε με 0-2 από τη Μονακό εντός έδρας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν κατώτερη της πιο ποιοτικής αλλά και ανέτοιμης αντιπάλου της, δεν δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσει να σκοράρει. Τα δύο γκολ που δέχθηκε προήλθαν από το κέντρο της άμυνας, δείγμα των ατομικών λαθών της Σπάρτα. Την Τρίτη φιλοξενείται στο Πριγκιπάτο για τον επαναληπτικό.

Αγωνιστικά Νέα

Αμφίβολος ο Τσελούτσκα (στόπερ). Τραυματίες οι Στέτινα (στόπερ), Κρεΐτσι ΙΙ (αμ.χαφ) και Χόγιερ (αρ.μπακ). Αρρωστος ο Κρεΐτσι Ι (αρ.εξτρέμ).

ΚΑΡΒΙΝΑ
Ρεπορτάζ

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα του Βέμπερ. Αυτή τη φορά παραχώρησε 1-1 στη Χράντετς Κράλοβε και μπορεί να αισθάνεται τυχερή για τον βαθμό. Ήταν αρκετά καλή στο πρώτο μέρος, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 5ο λεπτό. Απάντησε στο 25’ με τον Σινιάβσκι να εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα αμυντικού. Η Καρβινά είχε άλλες δύο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο πιέστηκε από τη Χράντεντς αλλά τελικά κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό.

Απέκτησε τον Βόσνιο Σέχιτς (αρ.μπακ) για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της αμυντικής της γραμμής.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

Casino