Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΚΑΜΠΟΥΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από δύο σερί ήττες θέλει η Σπάρτα, χτίζοντας παράλληλα ψυχολογία ενόψει πλέι οφ. Ιδανικό θύμα η ουραγός και υποβιβασμένη Καμπούρ, σε αποδόσεις διπλασιασμού στη Novibet το combo «1+Over».
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΚΑΜΠΟΥΡ
Facts Αγώνα
* Αρκετά ισορροπημένη η μεταξύ τους παράδοση σε επίπεδο Eredivisie (4-4-3 υπέρ της Σπάρτα).
* 1-1-13 ο απολογισμός της Καμπούρ στις 15 τελευταίες αγωνιστικές (8 σερί ήττες).
* Η Καμπούρ διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (21 γκολ σε 32 αγώνες). Δεν βρήκε δίχτυα στα 20 από τα 32 παιχνίδια της.
* 1-1-3 η παράδοση με γηπεδούχο τη Σπάρτα σε επίπεδο Eredivisie.
* Α’ Γύρος: Καμπούρ – Σπάρτα Ρότερνταμ 0-3.
Παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στην εκτός έδρας ήττα από τη Φόλενταμ (2-1). Παρά τη μέτρια εμφάνιση, πάντως, που πραγματοποίησε θα μπορούσε κάλλιστα να είχε αποσπάσει την ισοπαλία, καθώς το δεύτερο γκολ που δέχτηκε σημειώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+1’).
Δεδομένη εδώ και καιρό η παρουσία της στα πλέι οφ της Ευρώπης, αυτό που απομένει είναι η θέση στην οποία θα τερματίσει. Μαθηματικές μόνο οι ελπίδες της για την 5η θέση, σε θέση ισχύος όσον αφορά την 6η (+2 από την Ουτρέχτη).
«Δεν είμαστε σε θέση να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Η Καμπούρ θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και αυτό μπορεί να την κάνει πιο επικίνδυνη», επισήμανε σχετικά με το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής Στέιν.
Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Εϊρντχάουζεν (24 συμ.).
(4-3-3): Ολάι – Σάμπο, Φριντς, Αουάσαρ, Πίντο – Βερσχούερεν, Κιτολάνο, Ναμλί – Φαν Κρόι, Λαουρίτσεν, Σάιτο
Δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για έλλειψη προσπάθειας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φιτέσε, αλλά η ουσία είναι ότι για μία ακόμη φορά έμεινε άσφαιρη (5ο σερί ματς) και με άδεια χέρια (2-0, 8η διαδοχική ήττα). Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν διαστήματα στα οποία ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και δεχόμενη δύο γκολ στο διάστημα 56’-61’ βρέθηκε στο καναβάτσο.
Γνωρίζοντας εδώ και καιρό της μοίρα της έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό ενόψει της νέα σεζόν η οποία θα τη βρει στη δεύτερη κατηγορία. Το μοναδικό κίνητρο που έχει στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια είναι να αποφύγει, για λόγους τιμής, την τελευταία θέση (στο -2 από την Γκρόνινγκεν).
«Δεν θα κάνουμε τουρισμό στα δύο τελευταία παιχνίδια. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διακόψουμε το αρνητικό σερί μας», σημείωσε ο προπονητής Ούλτεϊ ο οποίος δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο της.
Νεότερη απουσία ο εξτρέμ Μαχί (12/1). Παραμένουν εκτός οι εξτρέμ ο τερματοφύλακας Βιργκίνια (17 συμ.) και ο μέσος Μάουλουν (7 συμ.), αμφίβολος ο εξτρέμ Φαν ντερ Βάτερ (21/1).
(4-3-3): Ρούιτερ – Φαν Βέρμεσκερκεν, Τολ, Σμαντ, Μπανγκουρά – Φόορ, Χούντεμεϊκερς, Φαν Κάαμ – Μπαλκ, Ουλντρίκις, Μπρέι