Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΛΚΕ
Facts Αγώνα
* Δίχως την παρουσία φιλάθλων θα γίνει το παιχνίδι στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται παγκοσμίως για τον κοροναϊό.
* Εχουν εσχάτως 10/11 Under και 9/11 N/G στα παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας, στην πρώτη κατηγορία.
* Μόλις μία ισοπαλία στα 25 επίσημα παιχνίδια τους με γηπεδούχο τη Φράιμπουργκ (13-1-11) στο παρελθόν.
* Εχουν εσχάτως 5 σερί Under και N/G στα παιχνίδια τους στο Φράιμπουργκ στην πρώτη κατηγορία.
* Ο χαφ της Σάλκε, Ντάνιελ Καλιτζούρι έχει βάλει τέσσερα (4) γκολ σε εννέα (9) παιχνίδια απέναντι στη Φράιμπουργκ, πρώην ομάδα του, τα τρία (3) στο Φράιμπουργκ.
* Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Σάλκε χρειάζονταν 7.8 προσπάθειες προκειμένου να σκοράρει. Στον δεύτερο γύρο χρειάζεται 17.
Αποχώρησε ηττημένη με 3-1 από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου στην προηγούμενη αγωνιστική. Ανοιχτό παιχνίδι έγινε. Στο πρώτο 45λεπτο υπήρξε και ακρίβεια στις τελικές μεταβιβάσεις ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες, εκατέρωθεν, και να υπάρξουν γκολ. Υστέρησε ποσοτικά στους τομείς, δικαιολογημένα έχανε με 3-1. Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός υπήρχε, οι τελικές πάσες έλειψαν. Πάλι εκατέρωθεν.
Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ έχασε το μικρό αήττητο τριών παιχνιδιών στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερή στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την έβδομη Χόφενχαϊμ, για το τελευταίο εισιτήριο προς το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Ουσιασικά μόνο την υπεράσπιση της όγδοης θέσης έχει ως στόχο. Αν δεν χάσει σήμερα ή αν δεν νικήσει η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, την διατηρεί.
Για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μας άρεσε ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι της αποστολής της. Εντάξει, αναμενόμενο ήταν, με την Μπάγερν έπαιζε, αλλά συνολικά πλέον, στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της δεν είχε αμυντικά την σταθερότητα που επιθυμεί. Θυμίζουμε ότι προσπαθεί και προτιμά να παίζει εναντίον της μπάλας και να λειτουργεί ως σύνολο, προκειμένου να ξεπερνάει την ατομική έλλειψη ποιότητας.
Αμυντικά σπάνια φέρνει βόλτα τις δυνατές ομάδες, αλλά με τις υπόλοιπες, το σχέδιό της τις περισσότερες φορές λειτουργεί. Μόνο η Φρανκφούρτη ήταν απόλυτο ναυάγιο. Επιθετικά δεν της αρέσουν οι αποστολές πρωτοβουλίας, ειδικά αν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ.
Ουδέν νέο πρόβλημα. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο βασικός χαφ Χάμπερερ (26/2) και ο αναπληρωματικός χαφ Τέμπελμαν (1/0), ένατο ο αναπληρωματικός χαφ Κατ (0/0). Είναι διαθέσιμοι μετά από απουσία παιχνιδιού ο δεξιός μπακ Κίμπλερ (5/0) και ο βασικός αμυντικός χαφ Κοχ (31/1). Ισως γυρίσει μετά από απουσία τεσσάρων παιχνιδιών ο συχνά βασικός κεντρικός αμυντικός Γκούλντε (17/1). Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Φλέκεν ίσως παίξει ξανά αντί του βασικού Σβόλοβ. Ο Στράιχ δεν σκοπεύει να κάνει ροτέισον.
Υποδέχτηκε τη Βόλφσμπουργκ και ηττήθηκε από αυτή με 4-1 την περασμένη αγωνιστική. Σε παιχνίδι αρκετά βαρετό στο πρώτο 45λεπτο, δίχως φάσεις, δέχτηκε γκολ στο 16′ και δεν είχε τρόπο ώστε να απειλήσει. Στο καλό της διάστημα στην αρχή του δεύτερου 45λεπτου δεν ισοφάρισε (55′), στο καπάκι (56′) δέχτηκε το 0-2 και ήρθε το τέλος. Εγινε εύκολη λεία μετά.
Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ συμπλήρωσε 15 παιχνίδια δίχως νίκη (0-6-9) στο πρωτάθλημα, έχει σημειώσει μόνο εφτά γκολ σε αυτά (με 33 παθητικό) και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να υποχωρεί στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας, στη μέση του πουθενά. Στην καλύτερη να τερματίσει δέκατη, στη χειρότερη μέχρι και 15η.
Για πέμπτο παιχνίδι στη σειρά έπαιξε με 4-4-2. Εχει κάτι αναλαμπές θέλησης επιθετικά, αλλά το πρόβλημα παραμένει μεγάλο στο δημιουργικό κομμάτι. Η δημιουργία της είναι περιορισμένη και αν βρεθεί πίσω στο σκορ και πρέπει να ανοιχτεί, έρχονται περαιτέρω προβλήματα. Αμυντικά το… παλεύει, περιορίζει τις φάσεις σε κάποιες αποστολές της, αλλά δεν είναι και βράχος.
Νέα απώλεια ο τιμωρημένος βασικός δεξιός μπακ Κένι (31/2). Τέταρτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο βασικός κεντρικός αμυντικός Σανέ (15/2), πέμπτο ο ενίοτε βασικός επιθετικός Μπούργκσταλερ (21/0), έβδομο ο βασικός χαφ Σερντάρ (20/7), όγδοο ο λογιζόμενος ως βασικός μεσοεπιθετικός Αρίτ (25/6), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζει ο λογιζόμενος ως βασικός αμυντικός χαφ Μασκαρέλ (23/0). Εξέτισε ποινή αγωνιστικής ο αναπληρωματικός μα, βασικός στα τελευταία δύο παιχνίδια, χαφ Μποζντογκάν (2/0). Ισως γυρίσουν μετά από απουσία τεσσάρων και πέντε παιχνιδιών αντίστοιχα ο βασικός κεντρικός αμυντικός Τοντιμπό (8/0) και ο συχνά βασικός κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς (16/0) . Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους.