ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΩΣΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ
01.01

ΣΩΣΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

ΟΠΕΛ ΑΡΕΝΑ (33.305)
597
7° C Βροχερός
Cosmote Sport 8
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΩΣΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

Facts Αγώνα

* Κεκλεισμένων των θυρών.

* Η Μάιντς μετράει 3-0-1 υποδεχόμενη την Ουνιόν Βερολίνου στα επίσημα παιχνίδια τους, σκόραρε σε όλα.

Ρεπορτάζ

Αποχώρησε ηττημένη με 2-0 από τη Στουτγκάρδη στην προηγούμενη αγωνιστική. Βαρετό το πρώτο 45λεπτο με την ίδια να παίζει καλά εναντίον της μπάλας. Μόνο σε μία φάση κινήθηκε απειλητικά, δεν δέχτηκε κάποια κλασσική ευκαιρία. Στο 55′ βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο 61′ άγγιξε την ισοφάριση (δοκάρι) αλλά αυτό ήταν. Ουδέν άλλο έκανε επιθετικά και από γκάφα της στο 72′ δέχτηκε και το δεύτερο τέρμα. 

Η ομάδα του Μπο Σβένσον δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Λειψίας, έχει πλέον ρεκόρ 1-1-3 μαζί του στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής την βρήκε σταθερή στην 17η θέση της βαθμολογίας, σε μεγαλύτερη απόσταση εφτά βαθμών πίσω από την 16η Αρμίνια Μπίλεφελντ και την θέση των παιχνιδιών διαβάθμισης για την παραμονή.

Τα γκολ που πέτυχε από στατικές φάσεις της είχαν χαρίσει τη νίκη απέναντι στη Λειψία. Στη Στουτγκάρδη η επίθεσή της εξαφανίστηκε. Οπως και στο Ντόρτμουντ, το άλλο εκτός έδρας παιχνίδι της επί Σβένσον, ήταν καλή στην τακτική εναντίον της μπάλας, δεν δέχτηκε πολλές φάσεις, ενώ όμως στη Βεστφαλία είχε και τις στιγμές της στις κόντρες, στη Στουτγκάρδη χάθηκε.

Στις τρεις αναμετρήσεις που την έχουμε δει ως γηπεδούχο επί ημερών Σβένσον ηττήθηκε από τις ομάδες (Βόλφσμπουργκ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) που την αντιμετώπισαν προσεκτικά, δίχως ρίσκα, και κέρδισε τη Λειψία με τον τρόπο που περιγράψαμε. Τον τυχερό. Μαχητικό, μα συγκυριακό. 

Κρατάμε επίσης ότι ο Μπο Σβένσον διάλεξε διάταξη το 3-4-1-2 για δεύτερη φορά στην θητεία του στο Παλατινάτο. Εχει καθιερώσει το σχήμα των τριών κεντρικών αμυντικών, το 3-3-2-2 είχε επιλέξει δύο φορές νωρίτερα, μόνο την πρεμιέρα του πήγε με το 4-2-3-1. 

Στη λήξη των μεταγραφών πήρε δανεικό από την Κάρντιφ τον επιθετικό Ρόμπερτ Γκλάτσελ. Στην δεύτερη κατηγορία με τη Χάιντενχαϊμ ήταν μια χαρά φορ. Δεν έχουμε εικόνα του αφότου αποχώρησε από αυτήν, δεν έχει παίξει στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας.

Αγωνιστικά Νέα

Νέα απώλεια ο συνήθως βασικός μεσοεπιθετικός Κουάισον (19/2). Ισως κάνει άμεσα ντεμπούτο ο νεοφερμένος επιθετικός Γκλάτσελ (0/0). Είναι διαθέσιμος μετά από απουσία παιχνιδιού ο βασικός αμυντικός χαφ Μπαρέιρο (14/1).

Ρεπορτάζ

Υποδέχτηκε την Γκλάντμπαχ και ήρθε ισόπαλη με 1-1 εναντίον της την περασμένη αγωνιστική. Παιχνίδι δύναμης και μαρκαρισμάτων έγινε. Οι φάσεις στις εστίες ήταν λίγες. Η ίδια σκόραρε από στατική φάση στο 31′, η αντίπαλός της από μακρινό σουτ στο 59′. Συνολικά είχε λιγότερη πρωτοβουλία αλλά αμύνθηκε αρκετά καλά. 

Η ομάδα του Ουρς Φίσερ έμεινε για τρίτο παιχνίδι δίχως νίκη (0-1-2) στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερή στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, σε μεγαλύτερη απόσταση τριών βαθμών πίσω από την έκτη Ντόρτμουντ για το τελευταίο εισιτήριο προς το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. 

Οι νίκες απουσιάζουν εσχάτως δίχως ωστόσο να παίζει άσχημα ή διαφορετικά σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες της σεζόν. Απλά δεν σκοράρει περισσότερο απ’ ότι της αξίζει σε αυτό το διάστημα. Η αυξημένη ευστοχία που την χαρακτήρισε σε αρκετές από τις περασμένες αποστολές της δεν έχει εμφανιστεί τις τελευταίες εβδομάδες. 

Κατά τα λοιπά δεν αλλάζει κάτι σε όσα σχολιάζουμε για αυτήν. Αισθάνεται πολύ άνετα όταν δεν βρίσκεται πίσω στο σκορ ή παίζει εναντίον της μπάλας. Αν πρέπει να πάρει την κατοχή αυτής και να «ανοίξει» κλειστή άμυνα δεν είναι το καλύτερό της. 

Στη λήξη των μεταγραφών απέκτησε τον Κροάτη 22χρονο επιθετικό Πέταρ Μούσα με δανεισμό από τη Σλάβια Πράγας. Τον ρόλο που θα είχε στη σεζόν ο μακροχρόνια τραυματίας Αντονι Ούτζα καλείται να αναλάβει. Λύση από τον πάγκο. Εδωσε δανεικό στην Αούστρια Κλάγκενφουρτ τον αναπληρωματικό χαφ Τιμ Ματσιγιέβσκι (1/0). Δεν θα της λείψει.

Αγωνιστικά Νέα

Ουδέν νέο πρόβλημα. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο βασικός μεσοεπιθετικός Μπέκερ (16/3) και ο βασικός αμυντικός χαφ Πρέμελ (13/1), έδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο λογιζόμενος ως βασικός μεσοεπιθετικός Κρούζε (10/6) και ο επιθετικός Ούτζα (0/0). Εξέτισαν ποινές αγωνιστικής ο βασικός δεξιός μπακ Τρίμελ (16/0) και ο βασικός αριστερός μπακ Λεντς (18/0), ο τελευταίος είναι ωστόσο αμφίβολος εξαιτίας ενοχλήσεων. Εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών ο εσχάτως βασικός, κεντρικός αμυντικός Χίμπνερ (5/0).

Casino