ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ
ΤΣΧ1
19:00
21.04

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Τέλος εποχής στη Σλοβάτσκο
1
X
2
Εκτίμηση
Μίροσλαβ Βαλέντα (8.000), Ουχέρσκε Χράντιστε
370
7° C Συννεφιασμένος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πέτρος Χαριζακλής Πέτρος Χαριζακλής
Ώρα έναρξης: 19:00

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X2+Under 3,5

Απόδοση: 2.10
betshop Παίξε νόμιμα

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Σλοβάτσκο που χρειάζεται επειγόντως αντίδραση για να μην χάσει τα πλέι οφ. Δεν ξέρω πως θα επηρεάσει η απόφαση του Σβέντικ να τελειώσει πρόωρα το συμβόλαιό του. Η Πλζεν θα βγάλει κούραση μετά τα 120 λεπτά στη Φλωρεντία, όμως έχει αρκετά μεγάλο ρόστερ για να κάνει αλλαγές και να ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια. Ισορροπημένο το σετ, με την Πλζεν να είναι ψιλοαδιάφορη στο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα δεν θα παρατήσει το ματς. Μπορεί να μην χάσει η ομάδα του Κούμπεκ, πάμε στα δεξιά σε combo στη Betshop.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Facts Αγώνα

  • Παράδοση: 4-2-10 εντός, 8-8-20 συνολικά. Τα 9/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων ήταν over.
  • A’ Γύρος: Βικτόρια Πλζεν – Σλοβάτσκο  1-4
ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ
Ρεπορτάζ

Το κακό μομέντουμ που διανύει στο 2024 συνεχίστηκε και παραμένει με μόλις μία νίκη σε εννέα αγώνες που έχει δώσει. Έχασε με 1-0 από τη Χράντετς Κράλοβε εκτός έδρας, παρέμεινε στην 6η θέση και συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη. Όπως το πάει το πράγματα φέτος, είναι ικανή να βγει εκτός πλέι οφ.

Δεν έκανε καλή εμφάνιση, παρά το γεγονός πως οι παίκτες του Σβέντικ προσπάθησαν. Ωστόσο είχαν ελάχιστες ευκαιρίες, μία κλασική στο πρώτο μέρος και συνεχώς δεχόταν πίεση από την αντίπαλό της. Τελικά στο 77’ δέχθηκε το γκολ από στατική φάση και δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Ο κόουτς Σβέντικ ζήτησε από την ομάδα να ολοκληρώσει πρόωρα το συμβόλαιό του στο τέλος του πρωταθλήματος (αν και ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2025) και έτσι ένας κύκλος 5,5 χρόνων στον πάγκο της Σλοβάτσκο ολοκληρώνεται.

Αγωνιστικά Νέα

Αμφίβολος ο βασικός Χέτσα (κίπερ, 23/0). Τραυματίες οι Ντόσκι (αρ.μπακ, 21/1), Κάντλετς (βασικός στόπερ, 20/1) και Χόλζερ (αρ.χαφ, 18/1).

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ
Ρεπορτάζ

Την Πέμπτη (18/4) δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την έκπληξη και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ από τη Φιορεντίνα (2-0 στην παράταση). Η Πλζεν ήταν κατώτερη του αναμενομένου, στην κανονική διάρκεια άντεξε λόγω των δοκαριών και των 5 (!) αποκρούσεων του κίπερ Γιέντλιτσκα. Από το 67’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καντού. Με το καλησπέρα στην παράταση δέχθηκε το 1-0 από στατική φάση και το 2-0 ήρθε στο 108’ στην αντεπίθεση. Είναι χαρακτηριστικό πως η Πλζεν δεν είχε καθαρή ευκαιρία σε 120 λεπτά αγώνα.

Νωρίτερα κέρδισε με 1-0 τη Σλάβια Πράγας εντός έδρας. Με αυτό το αποτέλεσμα μείωσε τη διαφορά τους στους δέκα βαθμούς ρίχνοντάς την από την κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα κράτησε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ανέπαφη την εστία της.

Παθιασμένη εμφάνιση, παρά την έλλειψη μεγάλη κινήτρου. Εξαιρετική εμφάνιση από τακτική άποψη, δεν επέτρεψε στη Σλάβια να κάνει πολλές φάσεις. Η ίδια ήταν ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο μέρος και πιο εύστοχη στο δεύτερο και «έκλεψε» τη νίκη. Στο 87’ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με δυνατό σουτ του Σουλτς εντός περιοχής.

Αγωνιστικά Νέα

Τραυματίες οι Βαλέντα (μέσος, 21/3), Γίρκα (δ.εξτρέμ, 15/5 γκολ/2 ασίστ) και Ντουροσίμνι (φορ, 11/6 γκολ/6 ασίστ).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino