ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
20:00
04.05

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Να το σηκώσει σπίτι της η Σλοβάτσκο, επιστρέφει σε τελικό η Σπάρτα
ΜΙΡΟΣΛΑΒ ΒΑΛΕΝΤΑ (8.000), ΟΥΧΕΡΣΚΕ ΧΡΑΝΤΙΣΤΕ
17° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Facts Αγώνα

* Η Αναμέτρηση αναβλήθηκε λόγω έντονης βροχόπτωσης που μετέτρεψε το γήπεδο σε «λίμνη». Λόγω διεξαγωγής των πλέι οφ δεν υπήρχε περιθώριο να γίνει αύριο. Ετσι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18/5.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Τελικός στο Κύπελλο Τσεχίας. Το παιχνίδι είναι μονό και νοκ-άουτ. Αν λήξει ισόπαλο, ακολουθεί παράταση και μετά πέναλτι. Ο τελικός γίνεται στο γήπεδο της Σλοβάτσκο καθώς έχει χαμηλότερη θέση σε ειδική βαθμολογία και ο νικητής αποκτά δικαίωμα να αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

*Στο πρωτάθλημα: Σλοβάτσκο – Σπάρτα Πράγας  4-0, Σπάρτα Πράγας – Σλοβάτσκο  3-1

*Sold out

*Διαιτητής: Σίκζαϊ. Ο 33χρονος Τσέχος σε 14 ματς που έπαιξε φέτος στο πρωτάθλημα, έχει δώσει 57 κίτρινες κάρτες και τέσσερα πέναλτι. Εχει σφυρίξει το Σπάρτα Πράγας – Σλοβάτσκο (3-1) στις 17 Απριλίου στο πρωτάθλημα.

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ
Ρεπορτάζ

Επέστρεψε στις νίκες με 3-1 επί της Μπάνικ Οστράβα και εξασφάλισε και μαθηματικά την ευρωπαϊκή της συμμετοχή αφού η απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων είναι 11 βαθμοί και μένουν τρία παιχνίδια στα πλέι οφ. Δεν ξεκούρασε παίκτες ο Σβέντικ, μόνο ο Γιουρέτσκα έμεινε στον πάγκο και μπήκε στο ημίχρονο πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Ετσι η Σλοβάτσκο είτε πάρει το Κύπελλο είτε όχι, έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην Ευρώπη.

Στους προηγούμενους γύρους η Σλοβάτσκο απέκλεισε τις Ζμπουζάνι (2-1 εκτός), Καρβινά (3-1 στην παράταση εντός, 1-1 κανονική διάρκεια), Σίγμα Ολομουτς (4-2 στα πέναλτι εκτός έδρας, 0-0 κανονική διάρκεια) και Χράντετς Κράλοβε (1-0 εκτός). Είναι η τρίτη φορά που η Σλοβάτσκο έφτασε στον τελικό (2005 και 2009 οι άλλες δύο φορές).

«Νομίζω πως αν κερδίσουμε την Σπάρτα, θα σημαίνει μια τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο, για τα αποδυτήρια και για μένα προσωπικά. Να παίζεις στον τελικό Κυπέλλου είναι κάτι πολύ εντυπωσιακό και θα γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος, τώρα στις κερκίδες θα είναι μοιρασμένα τα πράγματα. Εμείς κερδίσαμε 4-0 στο πρωτάθλημα και ήταν μια ωραία εμπειρία σε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Τώρα περιμένω πιο ισορροπημένο παιχνίδι» σχολίασε ο κόουτς Σβέντικ.

Αγωνιστικά Νέα

Τραυματίας ο Φρίστακ (κίπερ).

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
Ρεπορτάζ

Με τον Βρμπα να μην κάνει ροτέισον, η ομάδα του «γκέλαρε» κόντρα στην αδιάφορη Χράντετς Κράλοβε (1-1) και μάλιστα δεν ήταν μόνο βαθμολογικές οι απώλειες. Ο Χλόζεκ (μεσοεπιθετικός) τραυματίστηκε στην προθέρμανση και η συμμετοχή του στον τελικό τίθεται εν αμφιβόλω. H Σπάρτα πάντως είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και παρότι προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο. Παρέμεινε σταθερά στην 3η θέση και απομακρύνθηκε κι άλλο από την κορυφή.

Στους προηγούμενους γύρους η Σπάρτα απέκλεισε τις Λίσεν (3-0 εκτός), Τέπλιτσε (2-0 εκτός), Σλάβια Πράγας (2-0 εκτός), Γιάμπλονετς (4-3 παράταση, 3-3 κανονική διάρκεια, εντός). Η Σπάρτα Πράγας επέστρεψε στον τελικό της διοργάνωσης μετά από δύο χρόνια ενώ συνολικά έχει φτάσει 11 φορές σε τελικό και έχει 7 κατακτήσεις.

«Τα καταφέραμε στους προηγούμενους γύρους στο Κύπελλο και θα είναι ντροπή να πέσουμε πριν να φτάσουμε στην κορυφή. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που σταδιακά βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Απέδειξε στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο την ποιότητά της, άρα δεν είναι σύμπτωση. Ο Χλόζεκ έκανε μια προπόνηση με την ομάδα, την ημέρα του αγώνα θα φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί» σχολίασε ο κόουτς Βρμπα.

Αγωνιστικά Νέα

Αμφίβολοι οι Χλόζεκ (μεσοεπιθετικός) και Τσελούστκα (στόπερ). Τραυματίας ο Πάνακ (στόπερ).

Casino