ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΚΟΒΝΤΕ ΑΙΚ – ΕΣΤΕΡ
ΣΟΥ2
16:00
02.09

ΣΚΟΒΝΤΕ ΑΙΚ – ΕΣΤΕΡ

Εξελίξεις με τον τεχνικό στη Σκέβντε, σε άνοδο η Έστερ
1
X
2
Εκτίμηση
Södermalms IP (4.650)
220 χλμ.
20° C Αίθριος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΣΚΟΒΝΤΕ ΑΙΚ - ΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Σκέβντε ΑΪΚ κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια μήπως και καταφέρει να σώσει τη χρονιά. Βέβαια, όταν έχει απέναντί της ομάδες της πρώτης πεντάδας ζορίζεται και σπάνια παίρνει αποτέλεσμα. Η εξέλιξη με τον προπονητή της προσωπικά μου φαίνεται σαν «λευκή» πετσέτα, αφού σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν έχει αποδειχθεί πως χάνεται η μπάλα. Η Έστερ από την άλλη παλεύει να μείνει στην 3η θέση και σε δεύτερο χρόνο θα επιχειρήσει να καλύψει το χάντικαπ των 7 πόντων από τη 2η για να αποφύγει τα μπαράζ ανόδου και να ανέβει απευθείας. Εκτός έδρας είναι αήττητη στα 4 τελευταία με 2 νίκες. Λογικά, θα τις κάνει τρεις. Σε οριακή απόδοση πάντως το διπλό στην Betsson…

ΣΚΟΒΝΤΕ ΑΙΚ
Ρεπορτάζ

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στο εκτός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την ΓΚΑΪΣ και γνώρισε την ήττα με 3-1. Ουσιαστικά πλήρωσε το φοβικό της ξεκίνημα, καθώς μπήκε με στόχο να παίξει κλειστά και να χτυπήσει με αντεπιθέσεις, ωστόσο τα σχέδιά της χάλασαν από την αρχή. Έμεινε πίσω στο 17’ δέχθηκε δεύτερο με πέναλτι στο 36’ και τρίτο στο 44’. Αναγκάστηκε να γίνει πολύ πιο επιθετική στην επανάληψη, έκανε αρκετές φάσεις, για να μειώσει στο 83’ με τον Μαρκ Τόκιτς.

Έμεινε έτσι στους 16 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας πάντως επαφή με τις θέσεις των μπαράζ παραμονής, ενώ απέχει 7 πόντους από τη γραμμή της σωτηρίας.

Τα 6/7 τελευταία της είχαν 2-3 γκολ, ενώ εντός έδρας έχει 5 συνεχόμενα Under.

Αγωνιστικά Νέα

Όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο Τομπίας Λίντεροτ δε θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μετά το τέλος της χρονιάς, καθώς συμφώνησε να αναλάβει τη Βόρμπεργκ από του χρόνου. Τονίζεται πάντως πως θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας να σωθεί η ομάδα φέτος.

Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς. Τραυματίστηκε στο ματς με τη Βεστερός και δύσκολα θα αγωνιστεί σύντομα ο γκολκίπερ Ντέιβιντ Ένγκελμπρεγκτσον (5 συμ.). Τραυματίας παραμένει και ο βασικός γκολκίπερ Μάρκους Φρέιντ (13 συμ.). Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει πάλι ο Ότο Λίντελ (3 συμ.).

ΕΣΤΕΡ
Ρεπορτάζ

Νέα νίκη, δεύτερη στη σειρά για την ομάδα του Σρνταν Τούφεγκζιτς, εντός έδρας αυτή τη φορά, καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Έργκριτε. Μπήκε επιθετικά και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της από την αρχή, πίεσε και άνοιξε το σκορ στο 15’ με τον Νίκλας Σέντερμπεργκ. Συνέχισε να παίζει πιεστικά, απέφυγε τις επικίνδυνες καταστάσεις και σφράγισε τη νίκη της στο 58’ πάλι με τον Σέντερμπεργκ.

Έφτασε έτσι στους 36 βαθμούς και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την 3η ΓΚΑΪΣ, 7 πόντους πίσω από τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στην Αλσβένσκαν, ενώ απομένουν άλλα 10 ματς για το τέλος του πρωταθλήματος.

Έχει 7/9 τελευταία ματς G/G, ενώ εκτός έδρας έχει 10 σερί ματς G/G.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς, η αποστολή είναι πρακτικά ίδια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino