ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ, ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ Η ΜΙΝΕΣΟΤΑ
01.01

ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ, ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ Η ΜΙΝΕΣΟΤΑ

ΣΤΑΔΙΟ ΡΙΟ ΤΙΝΤΟ (20.213), ΓΙΟΥΤΑ
1.543
23° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ, ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ Η ΜΙΝΕΣΟΤΑ

Facts Αγώνα

Στις 24 του προηγούμενου μήνα, η Ρεάλ Σολτ Λέικ νίκησε τη Μινεσότα εκτός έδρας με 1-2. Αυτή, ήταν μόλις η δεύτερη επικράτησή της σε σύνολο δέκα ματς που έχει δώσει με αντίπαλο τους Λουνς (4 ισοπαλίες, 4 ήττες). Στην έδρα της έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες έναντι της προσεχούς της αντιπάλου.

Το Σολτ Λέικ κέρδισε μόλις το ένα από τε τελευταία πέντε εντός έδρας ματς (2 ισοπαλίες, 2 ήττες). Μόνο το Σινσινάτι έχει λιγότερες εντός έδρας νίκες από την αρχή της σεζόν.

Η Μινεσότα τρέχει ένα μίνι σερί δύο νικών με το ίδιο σκορ (1-0). Εχει κρατήσει το μηδέν σε οκτώ από τις τελευταίες δέκα νίκες της.

Ρεπορτάζ

Τρομερή εμφάνιση με εννιά επεμβάσεις από τον πιτσιρικά γκολκίπερ Οτσόα και «απόδραση» από την έδρα του Ντάλας με 2-2. Βρήκε απαντήσεις στα γκολ των γηπεδούχων που είχαν ανατρέψει το σκορ κι έχει 4 βαθμούς σε δύο εκτός έδρας ματς. 8η  η ομάδα του Σολτ Λέικ στη Δυτική Περιφέρεια με 8 βαθμούς.

Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση ο επιθετικός Ρούμπιο Ρούμπιν, καθώς τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει σε πέντε αγωνιστικές, έχουν ισοφαρίσει τα ρεκόρ των Ζοάο Πλάτα το 2016 και Ρόμπι Φίντλεϊ το 2009.

Αγωνιστικά Νέα

Ο μέσος Εβερτον Λουίζ (1 συμμετοχή) θα είναι διαθέσιμος σε κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα.

Ρεπορτάζ

Είχαν ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική οι Λουνς. Στο τελευταίο τους ματς πήραν νίκη ψυχολογίας εντός έδρας απέναντι στο Ντάλας με γκολ σε «νεκρό» χρόνο (1-0 στο 94’). Ισως το ρεπό να επηρεάσει το θετικό  μομέντουμ των δύο συνεχόμενων νικών.

Από την άλλη βέβαια, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά, καθώς οι προσθήκες που τόσο πολύ περίμενε ο κόουτς Αντριαν Χιθ, ενσωματώθηκαν στην ομάδα. Πρόκειται για τον επιθετικό Αντριέν Ινού από τη Ρεν και τον εξτρέμ Φράνκο Φραγκαπάν από την Τάγιερες. Είναι στη διάθεση του προπονητή για το επερχόμενο ματς. Αν εγκλιματιστούν γρήγορα, θα προσφέρουν σίγουρες λύσεις σε μια προβληματική ως τώρα επιθετική λειτουργία.

Αγωνιστικά Νέα

Οι μακροχρόνια τραυματίες Κιμπουνγκουσί (αμυντικός), Ντιμπασί (αμυντικός), Οπάρα (αμυντικός) και Νίκο Χάνσεν (επιθετικός) δεν έχουν ακόμα ούτε λεπτό συμμετοχής.

Casino