ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ – ΒΛΑΖΝΙΑ
ΑΛΒ
21:00
31.08

ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ – ΒΛΑΖΝΙΑ

Με τα γκολ
1
X
2
Εκτίμηση
Skënderbeu Stadium (12.373)
259
20° C Συννεφιασμένος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ - ΒΛΑΖΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Και οι δύο ομάδες μοιάζουν να ψάχνονται ακόμα, ενώ έχουν και κοινά στοιχεία. Αμφότερες μεσοεπιθετικά λειτουργούν σχετικά καλά, ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται στα μετόπισθεν. Γι’ αυτό θα αποφύγουμε να προβλέψουμε τον νικητή του αγώνα -που μπορεί να μην υπάρχει κιόλας- και θα πάμε με τα γκολ και συγκεκριμένα το Over 2,5. Δεν έχουν βγει ακόμα αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρείες.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ - ΒΛΑΖΝΙΑ

Facts Αγώνα

  • Αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Αλβανίας.
  • 25-6-18 η πρόσφατη παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες.
  • Την περασμένη σεζόν «κονταροχτυπήθηκαν» πέντε φορές οι δύο ομάδες, με τη Βλάζνια να νικά τα πρώτα τρία χρονικά παιχνίδια και τη Σκεντερμπέου να επικρατεί στα άλλα δύο.
ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ
Ρεπορτάζ

Δεν έχει ξεκινήσει και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η χρονιά για τη Σκεντερμπέου. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ελμπασάνι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ήρθε η εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Παρτιζάνι για τη δεύτερη αγωνιστική της Kategoria Superiore.

Αυτό που έκανε ακόμα πιο άσχημη την ήττα ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Η Σκεντερμπέου πραγματοποίησε μία αρκετά καλή εμφάνιση και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα ασύλλπητο γκολ του Ραπάι (15′), έβγαλε αντίδραση και έφερε το ματς στα ίσια με τον Ραμπιού (51′). Αλλά από σκόρερ έγινε… μοιραίος ο Ραμπιού, καθώς στο 85′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μείνουν με δέκα παίκτες και να το πληρώσουν με γκολ – buzzer beater του Μεχμέτι στο 90+3′.

«Τουλάχιστον έπρεπε να είχαμε ισοφαρίσει. Δεν ήμασταν καλοί από την αρχή. Στα πρώτα 15 λεπτά που δεχθήκαμε το γκολ δεν ήμασταν καλοί, μετά κατά τη γνώμη μου ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Τουλάχιστον αξίζαμε να πάρουμε 1 βαθμό», είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Ιβάν Γκβοζντένοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα

Όλοι οι παίκτες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης, με αποτέλεσμα να είναι όλοι διαθέσιμοι.

ΒΛΑΖΝΙΑ
Ρεπορτάζ

Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τη Βλάζνια, αφού στην πρεμιέρα πήρε το εκτός έδρας ντέμπι με την Παρτιζάνι. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάνει το 2/2 (κάτι που μόνο η πρωταθλήτρια Εγνάτια έχει κάνει), καθώς ήρθε ισόπαλη με τα Τίρανα (2-2) σε ένα φοβερό παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του αλβανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Ζαρμούνι (23′) και λίγο αργότερα τους έσωσε το δοκάρι και δεν δέχτηκαν δεύτερο τέρμα. Στην επανάληψη έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν με τον Μπαλάι (55′), όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Ισμαΐλι (76′). Ωστόσο, η Βλάζνια αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει, με τον Μπαλάι να βγαίνει ξανά μπροστά και να βάζει ένα απίστευτο γκολ (78′) με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το τελικό 2-2.

«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Μερικές στιγμές που συνέβησαν ακόμα δεν τις καταλαβαίνω. Ο τακτικός τρόπος που θέλαμε να φτιάξουμε το παιχνίδι αποτυγχάνει και τότε τα πράγματα αρχίζουν να μπλέκονται. Ήμασταν τυχεροί στην αρχή, μετά από αρκετές ευκαιρίες από τα Τίρανα. Mε την αυτοπεποίθηση και το ηθικό που έχουμε καταφέραμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Τα Τίρανα είναι μεγάλη ομάδα, στο τέλος η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Τόμας Μπρντάριτς.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός θα είναι ο τραυματίας Ίλντι Γκρουντά (αριστερό εξτρέμ), αλλά και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Αμίρ Καριμάνοβιτς (κεντρικός μέσος) και (σέντερ μπακ).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino