Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΣΙΡΙΟΥΣ - ΜΑΛΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Σίριους είναι ομάδα που παλεύει από την αρχή της χρονιάς να μείνει εκτός ζώνης υποβιβασμού και καταφέρνει με το ζόρι να κρατιέται πάνω από απ’ αυτήν. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι, έχει 4 ήττες στα 5 τελευταία και παρότι στο τελευταίο έφτασε μια ανάσα από μια μεγάλη επιτυχία, η άμυνά της την πρόδωσε. Η Μάλμε είναι ομάδα πρωταθλητισμού. Ξεκίνησε φανταστικά το πρωτάθλημα, κάπου κόλλησε, έχασε βαθμούς και τώρα προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Δεν έχει κερδίσει στα 3 τελευταία εκτός, μην καταφέρνοντας καν να σκοράρει. Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο απωλειών πλέον. Δεν μπορώ να δω τη Μάλμε να κάνει κι άλλη γκέλα σήμερα. Αν γίνει κάτι τέτοιο είναι πρακτικά «λευκή» πετσέτα στη μάχη του τίτλου. Το διπλό σε οριακά αποδεκτή απόδοση στην Betsson…
Άγγιξε τον πόντο, ίσως και τους 3 πόντους, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χέκεν, εντέλει όμως επέστρεψε στην Ουψάλα με κατεβασμένο κεφάλι χάνοντας 3-2.
Η ομάδα του Κρίστερ Ματίασον μπήκε επιθετικά στο ματς και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 2’ με τον Γιόακιμ Πέρσον, ωστόσο δε χάρηκε για πολύ, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 15’. Προηγήθηκε εκ νέου στο 54’ με τον Τασκρίκ Μάθιους, είχε δοκάρι στην επανάληψη, η άμυνά της όμως εκτέθηκε στο 73’, για να δεχθεί το μοιραίο γκολ με αυτογκόλ του Γιόακιμ Πέρσον, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του στην τελευταία φάση του αγώνα (90+6’).
Ήταν η τέταρτη ήττα στα 5 τελευταία, έμεινε στους 20 βαθμούς και βρίσκεται οριακά πάνω από τη γραμμή των μπαράζ.
Μεσοβδόμαδα, πήρε την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Σουηδίας, επικρατώντας 6-0 εκτός έδρας της ερασιτεχνικής Εστερόκερ.
Τα 6/8 τελευταία ματς ήταν Over, ενώ εκτός έδρας έχει 3/4 τελευταία Over.
Παίκτης της ομάδας είναι ως το τέλος της χρονιάς ο 23χρονος Πολωνός γκολκίπερ Φίλιπ Μαΐχροβιτς, ο οποίος ήρθε δανεικός από την πολωνική Ραντόμιακ Ράντομ. Κανονικά διαθέσιμος σήμερα, θα αντικαταστήσει τον βασικό γκολκίπερ Γιάκομπ Τόναντερ (19 συμ.), που τραυματίστηκε στο γόνατο, δεν έπαιξε στο τελευταίο και χάνει τις επόμενες 54-5 εβδομάδες.
Τραυματίας αποχώρησε στο 72’ ο βασικός μέσος Μέλκερ Χέιερ (17 συμ., 3 γκολ, 2 ασίστ) και δίνεται αμφίβολος σήμερα.
Μακροχρόνια τραυματίες ο αμυντικός Αντρέας Μούρμπεκ και ο μέσος Φίλιπ Όλσον, που όμως δεν προβληματίζουν.
Συνεχίζοντας τις προβληματικές εμφανίσεις και τα μη θετικά αποτελέσματα, η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρεμ έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Γιουργκόρντεν.
Είχε μεν την κατοχή της μπάλας (65-35) και τις περισσότερες φάσεις, ωστόσο δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική και δικαίως περιορίστηκε στον βαθμό. Από την άλλη πάλι, δεν ένιωσε ιδιαίτερο κίνδυνο.
Με την ισοπαλία αυτή έφτασε στους 42 βαθμούς και έμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, χάνοντας έδαφος στη μάχη της κορυφής.
Μεσοβδόμαδα, πήρε την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Σουηδίας επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας της ερασιτεχνικής Σμέντμπι.
Τα 5/6 τελευταία της ματς ήταν N/G, ενώ τα 3 τελευταία εκτός έδρας ήταν Under.
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς, η αποστολή είναι πρακτικά ίδια. Σε φάση αποθεραπείας ο νεοαποκτηθείς μέσος Ότο Ρόζενγκρεν (4 συμ., 2 αλλαγή), που υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό μετά το ματς με τη Χάλμσταντ.
Δεν έπαιξε στα 10 τελευταία ο βασικός αμυντικός Άντον Τίνερχολμ (4 συμ.), ο οποίος τελικά υποβλήθηκε σε επέμβαση και ενδέχεται να επιστρέψει προς το τέλος του πρωταθλήματος.
Δεν προβληματίζει η απουσία του νεαρού μέσου Ντάνιελ Γκούντγιονσεν (1 συμ., ως αλλαγή), που έχει πρόβλημα με τη μέση του.
Ως γνωστόν, έχει ανακοινωθεί πως η σεζόν τελείωσε -ίσως και το ποδόσφαιρο γενικώς- για τον βασικό μέσο Άντερς Κρίστιανσεν (8 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ), ο οποίος κατέρρευσε σε προπόνηση, υποβλήθηκε σε επέμβαση και του τοποθετήθηκε ένα είδος βηματοδότη. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αναρρώνει και δε θέλησε ούτε ο ίδιος ούτε η ομάδα να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, πέραν του ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά φέτος.