Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΑΛΕΣΕΡ - ΒΟΥΡ. ΚΙΚΕΡΣ
Facts Αγώνα
*Παράδοση: 0-0-2 εντός, 2-0-3 συνολικά.
Α’ Γύρος: Βουρζ.Κίκερς – Χάλεσερ 1-2
Είναι ντεφορμέ το τελευταίο χρονικό διάστημα αφού συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα και μάλιστα δεν σκόραρε μετά από 5 διαδοχικές παιχνίδια. Απέσπασε τον βαθμό στην έδρα της Ουντερχάκινγκ (0-0) πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση. Βέβαια ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός πως έπαιζε με δέκα παίκτες από το 23ο λεπτό, με τον Λίντενχαν να αντικρίζει αυστηρή κόκκινη κάρτα. Είχε 2-3 ευκαιρίες σε όλο το ματς αλλά κυρίως προσπαθούσε να μην χάσει. Οφείλει πολλά στον κίπερ Αϊσέλε που την κράτησε ζωντανή στις ευκαιρίες των Βαυαρών. Η διαφορά από την 3η θέση είναι στους πέντε βαθμούς και για να μην αυξηθεί κι άλλο και χαθεί το τρένο της ανόδου, η Χάλεσερ θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες. Με εξαίρεση το παιχνίδι με τους Κίκερς και αυτό με την Καρλσρούη την τελευταία αγωνιστική, όλα τα υπόλοιπα που απομένουν είναι στα μέτρα της ομάδας του Τσίγκνερ.
Τιμωρημένος ο Λίντενχαν (στόπερ, 29/0). Τραυματίες οι Φετς (φορ, 31/8 γκολ/ 4 ασίστ), Σομ (επιθετικός, 30/5 γκολ/ 3 ασίστ) και Χένσελ (δ.μπακ, 1/0).
Καλών εμφανίσεων συνέχεια και επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Σίλε που κέρδισε με 3-2 τη Μούνστερ και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Βέβαια οι ελπίδες της είναι κυρίως μαθηματικές και όχι ρεαλιστικές καθώς οι 11 βαθμοί που την χωρίζουν από Καρλσρούη και Βέχεν είναι δύσκολο να καλυφθούν. Στο παιχνίδι με την Μούνστερ οι Κίκερς δεν έπαιξαν εντυπωσιακά, όμως μετέτρεψαν τις ευκαιρίες τους σε γκολ έχοντας σε μεγάλη μέρα τον νεαρό Ελβα που εντυπωσιάζει με την απόδοσή του το τελευταίο χρονικό διάστημα που χρησιμοποιείται.
Ο 22χρονος Καναδέζος εξτρέμ τον τελευταίο μήνα παίρνει φανέλα βασικού από τον Σίλε και τον δικαιώνει απόλυτα. Στα 5 τελευταία παιχνίδια που έπαιξε βασικός ο Ελβα μετράει 3 γκολ και 2 ασίστ, χαρίζοντας οκτώ βαθμούς στην ομάδα του. Με τη Μούνστερ άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό με ωραίο γυριστό σουτ κόντρα στη ροή του αγώνα καθώς η αντίπαλος των Κίκερς είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος. Στο 52’ μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στον Μπράιτκροϊτζ που «έγραψε» το 2-0 από κοντά.
Η Μούνστερ απάντησε με το ίδιο νόμισμα και μείωσε πέντε λεπτά αργότερα, όμως ο Ελβα δεν είπε την τελευταία του λέξη. Στο 78΄ο νεαρός εξτρέμ έστρωσε την μπάλα στον Μπάουμαν και εκείνος με δυνατό ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μούνστερ. Ο Ελβα μόλις είχε καταγράψει την καλύτερη εμφάνιση με την ομάδα από το Βούρζμπουργκ, με 1 γκολ και 1 ασίστ. Οι «αετοί» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 82ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Αμφίβολος ο βασικός Αντέμι (φορ, 29/10). Τραυματίας ο βασικός Ντρέβες (κίπερ, 19/0). Τραυματίας ο Χάνσεν (στόπερ, 12/1).