ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΔΑΝ1
20:00
21.11

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Στις λεπτομέρειες το ντέρμπι
1
X
2
Εκτίμηση
JYSK Παρκ (10.000)
45 χλμ.
4° C Βροχερός
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ - ΑΑΡΧΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Γειτονικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες έχουν μακρά κόντρα, σε αθλητικό επίπεδο πάντα, ωστόσο το γόητρο είναι ιδιαίτερα έντονο. Η Σίλκεμποργκ έρχεται από ισοπαλία στο Όντενσε ενώ προηγούταν, η Όρχους από εντός έδρας ήττα μετά από 12 ματς, επίσης ενώ προηγούταν. Οι γηπεδούχοι δεν είναι ιδιαίτερα σταθεροί φέτος και γενικώς δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον χρόνο να ηρεμήσουν από την ήττα και να ανασκουμπωθούν για τη συνέχεια. Το διπλό κοντά στον διπλασιασμό στην Bet365

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ - ΑΑΡΧΟΥΣ

Facts Αγώνα

  • Τα 7/8 τελευταία ματς της Σίλκεμποργκ στο πρωτάθλημα ήταν G/G, ενώ εντός έδρας έχει 2/3 τελευταία Under.
  • Τα 2/3 τελευταία ματς της Όρχους στο πρωτάθλημα ήταν Under, ενώ είναι αήττητη στα εκτός έδρας της φέτος με ρεκόρ 4-3-0.
  • Δείτε τα προγνωστικά Δανίας.
ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ
Ρεπορτάζ

Με 1 πόντο έφυγε η Σίλκεμποργκ από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Όντενσε, καθώς έφερε 1-1, αδυνατώντας να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε στο 39’ με τον Κάλουμ ΜακΚόβατ.

«Έκατσε» στο προβάδισμα αυτό στην επανάληψη και προσπάθησε να αποφύγει την ισοφάριση, κάτι όμως που πλήρωσε στο 79’, ενώ λίγο έλειψε να δεχθεί και δεύτερο στο τέλος.

Με την ισοπαλία αυτή, η Σίλκεμποργκ έφτασε στους 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, 1 πόντο πίσω από την 6άδα των ισχυρών.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός στα 3 τελευταία ο αναπληρωματικός μέσος Σόφους Μπέργκερ (7 συμ., όλες αλλαγή) και στα 5 προηγούμενα ο αναπληρωματικός επιθετικός Άσμπιορν Μπόντεργκορντ (4 συμ., όλες αλλαγή), έμειναν εκτός και πάλι λόγω τραυματισμού.

Εκτός στα 10 τελευταία ο βασικός αμυντικός Αλεξάντερ Μπους (3 συμ., 1 γκολ), παραμένει εκτός και σήμερα.

Κατά τα άλλα, παραμένουν μη διαθέσιμοι οι μακροχρόνια τραυματίες καλοί αμυντικοί Αλεξάντερ Πρίεσμποργκ Μάντσεν και Πόντους Ροντίν, που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Μάλιστα ο Ροντίν ανακοινώθηκε πως δε θα επιστρέψει πριν τις αρχές του 2026.

ΑΑΡΧΟΥΣ
Ρεπορτάζ

Δεν μπόρεσε να πιάσει «13άρι» η Όρχους, της οποίας το αήττητο σερί των 12 αγώνων σταμάτησε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σόντερισκε, γνωρίζοντας την ήττα με 2-3.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19’, κατάφερε όμως να βρει γρήγορα απάντηση ισοφαρίζοντας με τον Πάτρικ Μόρτενσεν στο 29’ και παίρνοντας προβάδισμα με τον Κρίστιαν Άρνσταντ στο 44’. Στην επανάληψη, έδειξε διάθεση να παίξει αμυντικά και το πλήρωσε, δεχόμενη την ισοφάριση στο 59’ και τρίτο στο 80’, χωρίς να μπορέσει να κάνει κάτι.

Έμεινε έτσι στους 31 βαθμούς και έπεσε από την κορυφή, υποχωρώντας στην 3η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τη 2η Μπρόντμπι, 1 πόντο πίσω από τη Μίντιλαντ.

Αγωνιστικά Νέα

Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός μέσος Κρίστιαν Άρνσταντ (15 συμ., 6 γκολ, 1 ασίστ).

Δεν έπαιξε στα 5 τελευταία λόγω τραυματισμού ο βασικός αμυντικός Φρέντερικ Τίνγκαγκερ (11 συμ., 1 ασίστ) και παραμένει αμφίβολος.

Δεν έχουν αγωνιστεί ως τώρα λόγω τραυματισμού οι καλοί αμυντικοί Γιάκομπ Άντερσεν και Τομπίας Μόλντσγκορντ και είναι και αυτοί αμφίβολοι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino