- Α’ Γύρος: Ρεάλ – Σεβίλλη 4-2
- G/G οι 7/8 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο στοίχημα.
- 4-2-4 η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση στο «Πιθχουάν».
- Τελευταία νίκη της Σεβίλλης επί της Ρεάλ τη σεζόν 2018/19.
Δείτε τα προγνωστικά Ισπανία
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε τα προγνωστικά Ισπανία
Με την ψυχή στο στόμα, νίκησε τη Λας Πάλμας (1-0) και «σφράγισε» την παραμονή της στην κατηγορία. Παιχνίδι υψηλής έντασης, με πολλά νεύρα και δέκα κίτρινες κάρτες. Η Λας Πάλμας ήταν οριακά καλύτερη στο πρώτο μέρος, η Σεβίλλη όμως ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα με κεφαλιά του νεαρού Πασκουάλ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.
Πρώτη νίκη υπό τις οδηγίες του Χοακίν Καπαρός και επίσης πρώτη μετά από οκτώ αγωνιστικές στο πρόγραμμα tv.
Η Σεβίλλη απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο ο προβληματισμός για τα λάθη που έγιναν ξανά από πλευράς διοίκησης είναι διάχυτος. Εξάλλου, μόλις την περασμένη εβδομάδα ο εξαγριωμένος κόσμος πήγε στο προπονητικό κέντρο με απειλητικές διαθέσεις και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο επιθετικός Ρομέρο (30/4). Αμφίβολος δίνεται ο μπακ/στόπερ Κίκε Σάλας (28/3). Πάγια εκτός οι Νιανζού (στόπερ, 6/0), Βάργκας (εξτρέμ, 11/2) και Άνταμς (φορ, 4/0).
Με μεγάλη προσπάθεια στο φινάλε, βρήκε τον τρόπο, ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 και επιβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης της Μαγιόρκα (2-1). Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ισοφάρισε με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο 68’ και πήρε το «τρίποντο», αφού πρώτα είχε αστοχήσει σε κάμποσες ευκαιρίες, με γκολ του νεαρού Χακόμπο στο 95’.
Μια νίκη που πάντως δεν άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση του τίτλου. Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρωτάθλημα την επομένη με τη νίκη επί της Εσπανιόλ και η Ρεάλ έμεινε χωρίς διακρίσεις, σε μια σεζόν που ξεκίνησε με πάρα πολύ υψηλές προσδοκίες και εξελίχθηκε σε παταγώδη αποτυχία.
Αυτό που κυριαρχεί τα τελευταία 24ωρα στο ρεπορτάζ είναι ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας. Ο Κάρλο Αντσελότι αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα, ο Τσάμπι Αλόνσο είναι κοινό μυστικό ότι θα αναλάβει στη θέση του, ενώ ήδη γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.
Ο νεαρός στόπερ Χούισεν, ήδη διεθνής με την Ισπανία, και ο δεξιός μπακ Αλεξάντερ Άρνολντ της Λίβερπουλ, θα αποτελέσουν τα δυο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα. Στόχος του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι η ομάδα να ενισχυθεί άμεσα, προκειμένου να αλλάξει δυναμική και να διεκδικήσει το Μουντιάλ Συλλόγων, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Επιστρέφουν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Λούνιν, ο μέσος Τσουαμενί (30/0) και ο μπακ Λούκας Βάθκεθ (30/1). Παραμένουν εκτός οι στόπερ Ρούντιγκερ (29/0), Μιλιτάο (στόπερ, 12/1), Αλάμπα (7/0), οι μπακ Μεντί (14/0) και Καρβαχάλ (8/1), ο μέσος Καμαβινγκά (19/1), o μεσοεπιθετικός Μπραχίμ Ντίας (30/4) και οι φορ Βινίσιους (29/11) και Ροντρίγκο (30/6). Δύσκολα θα προλάβει ο στόπερ Ασένσιο (22/0).
Εμπαπέ & Εντρίκ 2+ Σουτ εντός εστίας
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|