Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΟΥΝΤ - ΧΕΒΕΡΛΕ ΛΕΟΥΒΕΝ
Facts Αγώνα
* Συνθετικός χλοοτάπητας.
* 4-1-0 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο τη Σιντ Τρούιντεν.
* 2.3 γκολ κατά μέσο όρο σημειώνει η Λέουβεν εκτός έδρας (16 γκολ σε 7 αγώνες).
* Ο Ισπανός φορ της Λέουβεν, Γκονζάλεθ, έχει συμμετοχή στα 8 από τα 9 τελευταία γκολ της ομάδας του (7 γκολ και 1 ασίστ).
Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Κλαμπ Μπριζ, χάνοντας εύκολα 3-0. Ανταγωνιστική αλλά όχι και απειλητική στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ (21’). Προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος και στο 60’ είχε την πρώτη καλή στιγμή στην αντίπαλη εστία, αλλά η αποβολή στο 63’ του μέσου Κονατέ της έδωσε τη χαριστική βολή, με την Μπριζ να σκοράρει άλλες δύο φορές στο τελευταίο 25λεπτο (66’, 71’).
«Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για την ομάδα μου. Οσο ήμασταν 11 εναντίον 11 ήμασταν ανταγωνιστικοί και είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Στο μυαλό μας πλέον βρίσκεται μόνο το ματς με τη Λέουβεν», ανέφερε ο προπονητής Χόλερμπαχ.
Μολονότι μετράει τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, δεν έχει χάσει την επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ της Ευρώπης (στο -3 από την 8η θέση). Για να έχει πάντως ρεαλιστικές ελπίδες να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη οκτάδα, θα πρέπει άμεσα να βρει λύσεις στο σκοράρισμα (12 γκολ σε 13 αγώνες) και ενώ η διοίκηση απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού τον Γενάρη.
Παραμένει τιμωρημένος ο στόπερ/μεσοαμυντικός Μπάουερ (7 συμ.), συνεχίζει εκτός ο πολύτιμος τερματοφύλακας Σχμιντ (11 συμ.), αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Καγκάβα (10/2). Ασκησε έφεση για την τιμωρία του μέσου Κονατέ (12 συμ.), συνεπώς υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό παιχνίδι. Επιστρέφει ο φορ-αρχισκόρερ Μπρούνο (10/4) ο οποίος δεν αγωνίστηκε για οικογενειακούς λόγους κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ.
Εμφανίζοντας σοβαρές αμυντικές αδυναμίες ηττήθηκε 4-2 εκτός έδρας από την Έουπεν. Προηγήθηκε δις στο πρώτο ημίχρονο (8’, 27’), αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές (24’, 45+3’). Το χαμένο πέναλτι στο 61’ του σκόρερ των δύο τερμάτων, Μαρτίνεθ, την επηρέασε ψυχολογικά, με την Έουπεν να το εκμεταλλεύεται και να παίρνει τη νίκη με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης (75’, 86’).
Αξίζει να σημειωθεί ότι μία μέρα πριν τον αγώνα με την Εουπεν οι περισσότεροι παίκτες της υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση, κάτι το οποίο έγινε γνωστό μετά τη λήξη της αναμέτρησης. «Δεν θέλαμε να κάνουμε τον αντίπαλο προπονητή πιο σοφό, ενώ θέλαμε να περάσουμε το μήνυμα στην ομάδα ότι ανεξαρτήτων συνθηκών θα τα δώσουμε όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο τεχνικός Μπρέις.
Εχοντας χάσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, υποχώρησε και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ η ήττα από την Εουπεν ήταν η πρώτη από ομάδα που βρίσκεται εκτός τετράδας (6-2-1 συνολικά).
Ο Μπρέις, χωρίς να κατονομάσει, τόνισε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από την τροφική δηλητηρίαση. Μακροχρόνια απουσιάζει ο μεσοεπιθετικός Σχράιφερς (32/4 πέρυσι).