Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΦΟΛΚΕΡΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Αυτή τη Φόλκερκ είναι να τη φοβάσαι. Πολλές οι ζημιές που έκανε φέτος, δεν θα αποκλείσω το ενδεχόμενο να «κλείσει» το σπίτι και της Σεντ Μίρεν, που μοιάζει αποπροσανατολισμένη εδώ και καιρό. Τίμιο το 1.78 που πληρώνει η Stoiximan για το Χ2.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΦΟΛΚΕΡΚ
Facts Αγώνα
- 11-16-18 η παράδοση.
- Α’ Γύρος: Φόλκερκ – Σεντ Μίρεν 1-2
Δείτε τα προγνωστικά Πρέμιερ Σκωτίας.
Μία ταχύτητα κάτω από τη Μάδεργουελ, απολύτως φυσιολογικά έφυγε με άδεια χέρια από την επίσκεψή της εκεί. Κατώτερη του αναμενομένου, δεν κατόρθωσε καν να την κοιτάξει στα μάτια αυτή τη φορά, χάνοντας με 2-0 και με κάτω τα χέρια. Την Τρίτη αναβλήθηκε η αναμέτρησή της με τη Λίβινγκστον λόγω παγετού στην περιοχή, οπότε είναι περισσότερο χρόνο προετοιμασίας για σήμερα.
Το παιχνίδι με τη Φόλκερκ πρέπει να το πάρει η Σεντ Μίρεν. Είναι μόλις στο +5 από την προτελευταία θέση και όσο κι αν νιώθει ασφαλής και με δύο ματς λιγότερα, σε καμία περίπτωση δεν είναι. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι η αγωνιστική της παρουσία προβληματίζει εσχάτως, αφού αγνοεί τη νίκη εδώ και 3 αγωνιστικές (0-1-2), ίσως έχοντας μείνει και στα πανηγύρια από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ πριν από περίπου ένα μήνα.
Παραμένει εκτός ο Μπάκους (αμυντικός, 13 συμ./1 γκολ), δεν προλαβαίνουν οι Ο’Χάρα (μέσος, 10 συμ.) και Αγιούνγκα (επιθετικός, 18 συμ./2 γκολ).
Έψαχνε αντίδραση απέναντι στην Αμπερντίν και τα κατάφερε περίφημα. Έπιασε από τον λαιμό την αντίπαλό της, με όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο έφερε το ματς στα μέτρα της και με τον Λίσα στο 58’ να βρίσκει δίχτυα, έκαμψε την αντίστασή της. Δίκαιο πέρα για πέρα το τελικό 1-0 με το οποίο επικράτησε, θα μπορούσε να αποφύγει και το όποιο άγχος, αλλά στάθηκε αφελής στην τελική προσπάθεια.
Πριν το παιχνίδι αυτό, είχε χάσει με 1-0 από την Νταντί και γενικά έδειχνε να χάνει… λάδια. Παρόλα αυτά, η Φόλκερκ έδειξε πως το πρόσφατο 1-2-3 ήταν μάλλον μία κακή παρένθεση και συνεχίζει ξανά να τραβά προς τις υψηλότερες θέσεις της κατάταξης. Ριζώνει σιγά-σιγά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, μπήκε στην εξάδα, όπου και θέλει να διατηρηθεί μέχρι τέλους, σε μία σεζόν που μοιάζει αρκετά χαλαρή για την ίδια, από τη στιγμή που ήδη απέχει 18 βαθμούς από την τελευταία θέση και ο στόχος της παραμονής μοιάζει εξασφαλισμένος δίχως άγχος.
Εδώ και καιρό απουσιάζουν οι Νίλσον (αμυντικός, 7 συμ.), Όλιβερ (μέσος, 3 συμ.) και ΜακΆιβερ (επιθετικός, 10 συμ./3 γκολ) και Λανγκ (αμυντικός, 0 συμ. ).