-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ
Facts Αγώνα
* Κεκλεισμένων των θυρών.
* 5-6-7 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά την τελευταία δεκαετία 4-5-3 με γηπεδούχο τη Σεντ Ετιέν την ίδια περίοδο.
* 5-3-1 τα εννέα τελευταία (τα τρία τελευταία χρόνια) ανεξαρτήτως έδρας.
* Επτά σερί G/G ανεξαρτήτως έδρας.
* Πέντε σερί G/G στην έδρα της Σεντ Ετιέν, G/G+Over τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα στο ίδιο γήπεδο.
* Πέρσι για τη Ligue 1: Σεντ Ετιέν – Μπορντό 1-2 και Μπορντό – Σεντ Ετιέν 2-2.
* Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση δέκα ημέρες πριν την πρεμιέρα της σεζόν, Σεντ Ετιέν – Μπορντό 1-1.
Αθεράπευτη! Την προηγούμενη «στροφή» φιλοξενήθηκε από την Πο στην αναμέτρηση που ολοκλήρωνε το πρόγραμμα της αγωνιστικής. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Υποχρεωμένη να λέει ευχαριστώ από τη στιγμή που έφτασε στην ισοφάριση στο 85′ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (Πιντόρ ο σκόρερ), ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες από 63′, ωστόσο ουσιαστικά πέταξε ένα δικό της ματς, αφού μέχρι να μείνει με δέκα ήταν αφεντικό.
Ο Μουτόν της έδωσε προβάδισμα στο 34′ μετουσιώνοντας την υπεροχή που είχε από το ξεκίνημα. Η αποβολή όμως του τερματοφύλακά της, ο οποίος επέστρεφε μετά από τιμωρία δύο αγωνιστικών μιας και είχε αποβληθεί και εναντίον της Χάβρης, γύρισε τούμπα το ματς κάνοντάς την να χάσει τη συγκέντρωσή της.
Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητά της, υπάρχει όμως ξεκάθαρα πρόβλημα στη νοοτροπία. Στο 1-4-2 ο απολογισμός από το ξεκίνημα, που σε συνδυασμό με το -3 με το οποίο μπήκε στο πρωτάθλημα την κρατάει ακόμα πιο χαμηλά.
Την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του θα εκτίσει ο βασικός τερματοφύλακας Γκριν.
Παραμένουν εκτός οι Αμπί (επιθετικός), Γιουσούφ (μέσος, 1/0), επιστρέφει ο Λομπρί (μέσος, 5/0).
Χάρμα οφθαλμών! Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από τη γαλλική πρωτεύουσα επικρατώντας με άνεση και στιλ της Παρί 3-1. Ήταν μόλις το δεύτερο τέρμα που δέχεται στη σεζόν (το άλλο στην ήττα από την Γκινγκάμπ – μοναδική ως τώρα – 0-1) και ήρθε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά δεν πείραξε κανέναν.
Αέρας! Με εξαιρετική απόδοση από το ξεκίνημα έφτασε να προηγείται 2-0 στο 20λεπτο χάρη σε δύο τέρματα του Μαγιά, με τον ίδιο παίκτη να βρίσκει ξανά δίχτυα στο 52′ κλειδώνοντας τη νίκη. Το δεύτερο και τρίτο τέρμα με πέναλτι.
Δέυτερο σερί τρίποντο μετά το εμφατικό 4-0 εναντίον της Κεβιγί. Στο 4-2-1 ο απολογισμός φαντάζοντας ικανή να χτυπήσει μέχρι και άνοδο αν συνεχίζει έτσι. Το καλό είναι πως αποπνέει υγεία. Όχι τυχαία προπονητής του μήνα ο τεχνικός της Γκιόν.
Τιμωρημένος ο Γκρέγκεσεν (βασικός στόπερ, 7/0). Παραμένει εκτός ο 20χρονος μέσος Ισούφ Σισοκό (6/0, το ένα από αυτά βασικός).