ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΕΙΝΑΓΙΟΕΝ – ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ
ΦΙΝ1
18:00
05.05

ΣΕΙΝΑΓΙΟΕΝ – ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Χωρίς ματς για τρεις εβδομάδες η Ίντερ Τούρκου
1
X
2
Εκτίμηση
OmaSP Stadion
262
5° C Συννεφιασμένος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΣΕΙΝΑΓΙΟΕΝ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η αγωνιστική απραξία της Ίντερ Τούρκου είναι μεγάλη, έφτασε τρεις εβδομάδες χωρίς ματς κι αμφιβάλλουμε αν θα έχει τον απαραίτητο ρυθμό για να σταθεί ανταγωνιστική κόντρα στην αρκετά ανεβασμένη Σέιναγιοεν. Βρίσκουμε τον άσο στο 2.32 και δεν μπορούμε παρά να τον «κυκλώσουμε».

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΙΝΑΓΙΟΕΝ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Facts Αγώνα

* Χωρίς διπλό η Ίντερ Τούρκου στο Σέιναγιοκι από το 2018. Ακολούθησαν δύο νίκες της Σέιναγιοεν και τρεις ισοπαλίες.

* Έξι σερί goal/goal με γηπεδούχο τη Σέιναγιοεν ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Τα τέσσερα ήταν και over 2,5.

* Τρία no goal στα ισάριθμα τελευταία της Σέιναγιοεν.

* Τεχνητός χλοοτάπητας.

ΣΕΙΝΑΓΙΟΕΝ
Ρεπορτάζ

Εμφατικό το πέρασμά της από το Ούλου. Κέρδισε πολύ άνετα με 3-0, παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, μην επιτρέποντας σχεδόν τίποτα στην αντίπαλό της.

Εξαιρετική η εικόνα της στα πρώτα 45 λεπτά. Έφτανε πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και στο 9’ άνοιξε το σκορ με τον Στρενγκ. Συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και επιβραβεύτηκε, όταν στο 31’ ο Μορένο διπλασίασε τα τέρματά της. Παράλληλα, δεν δέχθηκε καμία απολύτως απειλή.

Κατέβασε ρυθμούς στην επανάληψη, όμως ήλεγχε πάντα την αναμέτρηση. Τελικά, έφτασε και σε τρίτο γκολ, ξανά με τον Μορένο στο 73’. Μάλιστα, έπαιξε τις καθυστερήσεις με παίκτη περισσότερο.

«Έμεινα πολύ ικανοποιημένος με την ώριμη απόδοση των παικτών μου, παρόλο που έχουμε την ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία. Όλα πήγαν σύμφωνα με το πλάνο. Συνεχίζουμε», οι δηλώσεις του κόουτς Γκόμεζ.

Παραμένει αήττητη ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), κυνηγώντας την Ελσίνκι, από την οποία απέχει πέντε βαθμούς, όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Αγωνιστικά Νέα

Πλήρης.

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ
Ρεπορτάζ

Χωρίς αγώνα για τρεις εβδομάδες, είναι η μοναδική ομάδα που έχει παίξει μόνο δύο παιχνίδια. Το παιχνίδι στο Λάχτι, της προηγούμενης εβδομάδας, αναβλήθηκε καθώς πολλοί παίκτες των γηπεδούχων ήταν άρρωστοι. Τελευταίο της ματς, η εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ίλβες στις 15 Απριλίου.

Ήττα που δεν άξιζε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16’, κόντρα στη ροή και τέσσερα λεπτά αργότερα δεν μέτρησε κανονικό γκολ της σε πλασέ του Σταβίτσκι. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και από εκεί στο έδαφος, έχοντας περάσει την τελική γραμμή. Στο 37’ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Σμιθ, όμως στο 44’, από την άσπρη βούλα, η Ίλβες πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Καλύτερη και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως έχανε τις ευκαιρίες της κι έτσι το 2-1 έμεινε έως τέλους.

Ακόμα ένα εκτός έδρας ματς, το τρίτο κατά σειρά, αφού γίνονται εργασίες ανάπλασης του χλοοτάπητα στο γήπεδό της. Ό,τι μαζεύει ίσως κάνει τη διαφορά στη συνέχεια της σεζόν, όπου θα ακολουθήσουν απανωτά παιχνίδια στο Τούρκου.

Αγωνιστικά Νέα

Πλήρης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino