ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΕ ΚΡΙΣΗ Η ΒΑΚ, ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΙ ΝΙΚΗ ΣΤΟ 2019
15:30:00
07.04

ΣΕ ΚΡΙΣΗ Η ΒΑΚ, ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΙ ΝΙΚΗ ΣΤΟ 2019

NV-ΑΡΙΝΑ (8.000)
298
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΝΤ ΠΟΛΤΕΝ - ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Facts Αγώνα

*Παράδοση: 1-2-2 εντός, 2-3-5 συνολικά. Η ΒΑΚ έχει σκοράρει στις 4/5 επισκέψεις της στην έδρα της Σανκτ Πόλτεν.

Α’ Γύρος: Σανκτ Πόλτεν – ΒΑΚ Πέλετς    4-3

B΄Γύρος: ΒΑΚ Πέλετς – Σανκτ Πόλτεν    1-0
 

ΣΕΝΤ ΠΟΛΤΕΝ
Ρεπορτάζ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την διαδικασία των πλέι οφ. Πήρε ένα τεράστιο διπλό σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή τη Στουρμ (1-0). Ηταν απειλητική, όμως για να φτάσει στους τρεις βαθμούς χρειάστηκε να είναι περισσότερο εύστοχη και τυχερή από την αντίπαλό της. Ο Φούντας δημιούργησε πολλά ρήγματα αλλά οι συμπαίκτες του δεν έβρισκαν τον τρόπο να σκοράρουν. Τελικά ο Ελληνας άσος τραυματίστηκε στον ώμο στο 79΄, με την Πόλτεν να πετυχαίνει το πολυπόθητο γκολ με τον Μπάλιτς στο 86΄με σουτ που κόντραρε στα σώματα των αμυντικών της Στουρμ. Είναι μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα του Πόποβιτς που βρίσκεται σε αυτή τη φάση και θα προσπαθήσει να τερματίσει 3η για να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Αν οι εμφανίσεις μας είναι καλές, θα έρθουν τα αποτελέσματα και έτσι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε στο τέλος. Θέλουμε να μείνουμε όσο περισσότερο καιρό μπορούμε σε θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στο Γκρατς δείξαμε ότι το έχουμε, κάναμε ότι κάνουμε στην προπόνηση και τώρα πρέπει να εξαργυρώσουμε αυτή τη νίκη με μία ακόμη στην έδρα μας. Η ΒΑΚ είναι πολύ καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» σχολίασε ο κόουτς Πόποβιτς.
 

Αγωνιστικά Νέα

Αμφίβολος ο Ράσνερ (μέσος, 6/0). Τραυματίες οι Ουεντραόγκο (φορ, 11/3) και Χοφμπάουερ (μέσος, 10/0).Τέλος η χρονιά για τον Φούντα (μεσοεπιθετικός, 21/4) που τραυματίστηκε στον ώμο και έκανε επέμβαση.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ
Ρεπορτάζ

Παραμένει σε κακή κατάσταση καθώς συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα. Ψάχνει ακόμη το πρώτο της τρίποντο στο 2019 και αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα καταφέρει να πάρει μια θέση στην Ευρώπη. Έχασε με 0-3 από την Λίντσερ, δεχόμενη τρία γκολ στο πρώτο μέρος σε διάστημα 27 λεπτών. Απείλησε μόνο στο τελευταία τέταρτο όταν το παιχνίδι φαινόταν πως δεν γυρίζει και η αντίπαλό της είχε χαλαρώσει. Χρειάζεται μια καλή εμφάνιση για να μπορέσει να πάρει ψυχολογία.

«Αυτό το σερί των 9 αγώνων χωρίς ήττα είναι κάτι που δεν το θέλει κανείς. Πρέπει να το σπάσουμε. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε καθώς δεν θέλουμε να μείνουμε έκτοι και να μην έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο» σχολίασε ο κόουτς Ιλτσερ.
 

Αγωνιστικά Νέα

Τραυματίες οι Σμέρμποκ (φορ, 17/6) και Στάιγκερ (μέσος, 3/0). Μακροχρόνια εκτός ο Γκόλες (δ.μπακ, 1/0).

Casino