ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Ο ΚΟΡΙΝΙ
16:00:00
21.09

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Ο ΚΟΡΙΝΙ

ΝΤΑΤΣΙΑ ΑΡΕΝΑ (25.144)
290
21° C Ηλιόλουστος
Novasports 2
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Ρεπορτάζ

Η ανόητη αποβολή του Ντε Πάουλ στο 35’ ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον Καντρέβα ήταν καταδικαστική κόντρα στην Ιντερ στο Μιλάνο. Δέχτηκε το μοναδικό γκολ στο 44’ και ηττήθηκε 1-0, σε ένα ματς που κοιτούσε μέχρι τότε στα μάτια την αντίπαλό της. Στο δεύτερο ημίχρονο ο γκολκίπερ της Μούσο αποσόβησε σε αρκετές περιπτώσεις το δεύτερο γκολ. 

Στόχος για τον Ιγκόρ Τούντορ να περιορίσει η ομάδα του τα «νεκρά» διαστήματα και να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή της, προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες για την παραμονή της στην κατηγορία.

«Είδα την Μπρέσια από κοντά. Είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα. Τα τελευταία παιχνίδια της κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Παίζουμε στην έδρα μας, όμως το έργο μας θα είναι δύσκολο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την καλή εικόνα που έχουμε παρουσιάσει τις τρεις πρώτες αγωνιστικές» τόνισε ο τεχνικός της Ουντινέζε.
 

Αγωνιστικά Νέα

Ποινή τριών αγωνιστικών ξεκινά ο επιθετικός Ντε Πάουλ. Τραυματίας ο μπακ-χαφ Τερ Αβεστ. Επιστρέφουν ο στόπερ Εκόνγκ και ο φορ Οκάκα. Με 3-4-2-1 οι γηπεδούχοι με τον Λαζάνια στην κορυφή της επίθεσης και τους Φοφανά, Πουσέτο να κινούνται λίγο πιο πίσω του.

ΜΠΡΕΣΙΑ
Ρεπορτάζ

Τα πράγματα έδειχναν ιδανικά μέχρι το 48’ στο εντός έδρας ματς της με την Μπολόνια, το πρώτο στο «Μάριο Ριγκαμόντι» για τη Σέριε Α έπειτα από 3.038 ημέρες. Προηγήθηκε 2-0 με τα τέρματα του Ντοναρούμα στο 10’ και στο 19’ και θα μπορούσε στη συνέχεια να πετύχει και τρίτο γκολ, όμως ο Ρόμουλο αστόχησε σε τετ α τετ. Η αντίπαλός της μείωσε σε 2-1 στο 36’, αλλά ο στόπερ Τσιστάνα στο 42’ της έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στο 48’ ο Ντεσένα έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα βούτηξε για να ξεγελάσει τον διαιτητή, πήρε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Από εκεί και πέρα τα πάντα άλλαξαν. Στο 56’ έγινε το 3-2, στο 60’ με αυτογκόλ του Σαμπέλι το 3-3 και στο 80’ το τελικό 3-4 σε βάρος της.

Παραδόξως ήδη ακούγονται ψίθυροι για το μέλλον του προπονητή Εουτζένιο Κορίνι. Βέβαια αυτό δεν πρέπει να προκαλεί και ιδιαίτερη εντύπωση από τη στιγμή που πρόεδρος της Μπρέσια είναι ο Μάσιμο Τσελίνο. Το μέλλον του Κορίνι θα κριθεί τις επόμενες τρεις αγωνιστικές και ήδη ακούγεται το όνομα του Στέφανο Πιόλι ως πιθανού αντικαταστάτη του.

«Ξεχάσατε μάλλον ότι και πέρυσι, τη χρονιά της ανόδου, πήραμε μόνο τρεις πόντους τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Στενοχωρηθήκαμε με την ήττα από την Μπολόνια, όσο και οι οπαδοί μας, αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Βάλαμε σε πολύ δύσκολη θέση για 50 λεπτά μία εξαιρετική ομάδα και αυτό δεν είναι τυχαίο» τόνισε ο Κορίνι.
 

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένοι ο χαφ Ντεσένα και ο φορ Μπαλοτέλι. Τραυματίες ο μπακ Μαρτέλα, ο στόπερ Μανιάνι, ο χαφ Εντόι και ο επιθετικός Τορεγκρόσα. Με 4-3-1-2 οι «ροντινέλε» με τους Αγέ και Ντοναρούμα επιθετικό δίδυμο και τον Σπάλεκ σε ρόλο τρεκουαρτίστα.

Casino