Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στο Τορόντο. Εξαιρετική σε όλο το ματς, είχε σε κέφια τον Ζόσεφ Μαρτίνες, ο οποίος μοίρασε τις ασίστ στα γκολ (Βιγιάλμπα και Γκρέσελ) της ομάδας του. Πλέον σε πέντε ματς πέτυχε τέσσερις νίκες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται, με τρία ματς λιγότερα, στο -3 από τις θέσεις των πλέι οφ. Στα θετικά η ανασταλτική λειτουργία της, κράτησε το μηδέν σε τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι.
«Ο Ζόσεφ Μαρτίνες είναι ένα πολύ καλός επιθετικός και σίγουρα θέλει να βρίσκεται μέσα στις φάσεις και να πετυχαίνει γκολ, όμως η ποιότητα που έχει σαν ποδοσφαιριστής τον βοηθάει να προβλέπει τις καταστάσεις και να δίνει και ασίστ», τα αποθεωτικά λόγια του Φρανκ Ντε Μπουρ για τον Ζ. Μαρτίνες.
Στα αξιοσημείωτα στατιστικά είναι πως εμφάνισαν το εύρος τερμάτων «2-3 γκολ» οι οκτώ από τις συνολικά εννιά αναμετρήσεις της.
Εκτός αποστολής ο μέσος Μπάρκο (8/4), ο οποίος βρίσκεται στην προετοιμασία της εθνικής Αργεντινής U20 για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 το οποίο αρχίζει στα γήπεδα της Πολωνίας στις 23/05.
Διπρόσωπο εμφανίστηκε το Ορλάντο στην εντός έδρας ήττα του 0-2 κόντρα στο Τορόντο. Εξαιρετικό επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να πετύχει το γκολ και να αλλάξει τα δεδομένα στο ματς. Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ανύπαρκτο επιθετικά και στο τέλος γνώρισε τη φυσιολογική ήττα 0-2.
«Αφήνουμε πίσω την ήττα από το Τορόντο. Πρέπει να εμφανιστούμε στα επόμενα παιχνίδια μας όπως στο πρώτο μέρος κόντρα στο Τορόντο. Αν το κάνουμε αυτό μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε», το σχόλιο του αμυντικού Μουτίνιο.
Εκτός έδρας έχει παίξει συνολικά τέσσερις φορές. Στις τρεις εξ αυτών εμφανίστηκε το εύρος τερμάτων «2-3 γκολ».
Δεν αναφέρθηκαν σημαντικά προβλήματα απουσιών.