Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Ο ΧΟΡΓΚΑΝ
Facts Αγώνα
Συνολική παράδοση (από 2012): 1-0-2
Στις δύο από τις τρεις αναμετρήσεις των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία επιβεβαιώθηκε το Over.
Α’ Γύρος: Φιν Χαρπς-Γουότερφορντ 2-1
Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για το σύνολο του Μαρκ Μπίρχαμ στα πλαίσια της δωδέκατης «στροφής» του φετινού πρωταθλήματος. Η Γουότερφορντ υποδέχθηκε την Ντέρι και προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο παρότι εμφανίστηκε ξανά «λαβωμένη» από τις απουσίες εξαιτίας του κορωνοϊού που την ταλαιπωρεί ακόμα. Το γρήγορο γκολ των Βορειοϊρλανδών έμεινε αναπάντητο και οι γηπεδούχοι απώλεσαν την ευκαιρία να «ανασάνουν» βαθμολογικά.
Λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Ντέρι πάντως, οι ιθύνοντες του συλλόγου ενημερώθηκαν πως έχασαν με 3-0 στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Σλίγκο που αναβλήθηκε καθώς η Γουότερφορντ δεν μπορούσε να συμπληρώσει ενδεκάδα λόγω των απουσιών. Με αυτά τα αποτελέσματα λοιπόν η ομάδα του Μπίρχαμ παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και αντικειμενικός της στόχος έως το φινάλε της σεζόν φαίνεται πως θα είναι η αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.
Για ακόμα μία αγωνιστική οι άνθρωποι της Γουότερφορντ δεν ανακοινώνουν τη λίστα των απόντων, αν και έχει γίνει γνωστό πως οι νοσούντες μέρα με τη μέρα ελαχιστοποιούνται.
«Σκληρή» ήττα για τους Χαρπς στα πλαίσια της δωδέκατης αγωνιστικής. Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Μπαλιμποφέι, υποδέχθηκαν την ιδιαιτέρως φορμαρισμένη Ντρόχεντα και ήθελαν μόνο τη νίκη για να την προσπεράσουν και να βρεθούν ξανά στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι, όπως αναμενόταν, δεν διεκδικούσε «δάφνες ποιότητας» και όλα έδειχναν πως θα μείνει στο 0-0. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το «χρυσό» γκολ και πήραν τους τρεις βαθμούς.
Μετά τη λήξη του αγώνα ορισμένοι φίλοι της Φιν Χαρπς αποδοκίμασαν τον Ολι Χόργκαν, τον οποίο θεωρούν ως το βασικό υπεύθυνο για τη συνεχόμενα άσχημη πορεία της ομάδας τον τελευταίο καιρό. Ο 53χρονος Ιρλανδός τεχνικός πάντως δεν προτίθεται να τα παρατήσει και φέρεται να είπε στη διοίκηση, σε συνάντηση που είχαν, πως σε πέντε με έξι αγωνιστικές η ομάδα θα έχει επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις. Ο τοπικός τύπος εντούτοις κάνει λόγο για απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Φιν Χαρπς σε περίπτωση απώλειας κόντρα στη Γουότερφορντ.
Μοναδική απουσία για τους Χαρπς ο τιμωρημένος δεξιός οπισθοφύλακας Γουέμπστερ (12/1).