ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΑΤΟΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑΣΙΟΝΑΛ
21:00:00
02.03

ΣΑΤΟΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

ΝΟΥΒΕ ΣΤΑΝΤ ΝΤΕ ΠΟ (18.324)
524
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟ - ΣΑΤΟΡΟΥ

Facts Αγώνα

* Κεκλεισμένων των θυρών.

* 1-1-3 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά από τη σεζόν 2016-17, μία ισοπαλία σε ένα ματς στο Πο την ίδια περίοδο.

* Προπονητής της Σατορού από τον Ιούνιο του 2010 έως τον Οκτώβριο του 2013 ο νυν τεχνικός της Πο Τολό.

* Πρώτος γύρος: Σατορού – Πο 0-3

ΠΟ
Ρεπορτάζ

Εβαλε ένα «τσεκ» δίπλα στον πρώτο τελικό που έχει να δώσει. Αποστολή εξετελέσθη! Υποδέχθηκε τη Χάβρη και έκανε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια στη σεζόν. Τη διαφορά έκανε η λάμψη στα μάτια συγκριτικά με την αντίπαλο, όπως και η ισορροπία μεταξύ των γραμμών.

Αφησε την μπάλα στους φιλοξενούμενους δημιουργώντας τους πρόβλημα με το καλημέρα. Δεν είχε την κατοχή, ήταν όμως αυτή που πατούσε περισσότερο περιοχή και απειλούσε για το γκολ. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε κυνική. Εκανε τρεις φάσεις και εβαλε δύο γκολ πανηγυρίζοντας το χρυσό τρίποντο (2-0).

Ο Τζορτζ άνοιξε το σκορ στο 60’ για να κλειδώσει τη νίκη με τον Μπεσνάρντ στο 79’. Σε συνδυασμός με την ισοπαλία της Σαμπλί την έπιασε στα μπαράζ, ενώ πλησίασε την Γκινγκάμπ στους δύο βαθμούς. Κάτι παραπάνω από τελικός το ματς, ενώ στη συνέχεια θα φιλοξενηθεί από την Γκρενόμπλ.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο βασικός αριστερός μπακ Σκαραμοτσίνο (21/0) στη μοναδική απουσία.

ΣΑΤΟΡΟΥ
Ρεπορτάζ

Η άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα. Το παιχνίδι απέναντι στη Νανσί ήταν στα μέτρα της. Αντί να το χτυπήσει, η αντίπαλος τη χτύπησε σαν χταπόδι. Δύσκολο να ελπίζει αν δεν κερδίσει στα Πυρηναία, κάτι παραπάνω από τελικός γι’ αυτήν το παιχνίδι, από τη στιγμή που η αντίπαλός της, όπως και η Σαμπλί είναι στο +6.

Τυχερή που το πρώτο ημίχρονο κράτησε τη Νανσί στο μηδέν για τριάντα λεπτά. Αδυνατούσε να ολοκληρώσει με επιτυχία τις επιθετικές της προσπάθειες αφού οι επιλογές και τα τελειώματα ήταν άσχημα. Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι ήξεραν τι πρέπει να κάνουν για να σκοράρουν. Φάνηκε η διαφορά στο επίπεδο και δεν έπαιζε με κανένα θηρίο.

Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και γειά σας! Στο τέλος έβαλε το γκολ της τιμής (1-4). Τρίτη σερί ήττα, περισσότερο ψυχολογικό το πρόβλημα, αφού φαίνεται πως την έχει πάρει από κάτω. Πρώτα η ίδια δεν πιστεύει στο «θαύμα».

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένει χωρίς τους τέσσερις πρώτους τερματοφύλακες! Εκτός οι Φαμπρί (βασικός, 16/0), Μπεντφιάν (δεύτερος, 4/0), Πιγιό (τρίτος, 2/0) και Μπουλκά (3/0). Θέση κάτω από την εστία θα πάρει όπως και κόντρα στην Παρί ο 20χρονος Πλουμέν, πέρσι στη Β ομάδα, πρόπερσι έπαιζε στην U19 της Λανς. Τιμωρημένοι ο βασικός αριστερός μπακ Μουλουμπά (23/3) και ο βασικός επιθετικός Κενί (22/1).

Παραμένουν τραυματίες οι Μαρεγκά (στόπερ, χωρίς συμμετοχές), Ντουκουρέ (επιθετικός, 12/2/1) και Τορμίν (εξτρέμ, 12/1). Εχει τελειώσει η σεζόν για τον αριστερό μπακ Αλχαντούρ (8/0/1). Στη λίστα προστέθηκε ο δεξιός μπακ Φοφανά (17/0).

Εκτός λόγω κορωνοϊού οι Κορντοβάλ (δεξιός μπακ, 9/0) και Ραϊνό (αριστερός μπακ, 11/0)

Επιστρέφουν οι Μοραντέ (στόπερ, 7/0) και Νουρί (βασικός μέσος, 17/2).

Casino