- Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
- Η Σαρλερουά από το Βέλγιο υποδέχεται τη Χάμαρμπι από τη Σουηδία.
- Το πρώτο ματς έληξε 0-0. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά τα δύο 90λεπτα, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι.
- Ο νικητής της σειράς συνεχίζει στον 3ο προκριματικό γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ – Μπάνγκα, ενώ ο χαμένος μένει εκτός Ευρώπης.
- Πάνω από 10.000 οπαδοί της Σαρλερουά αναμένονται στο γήπεδο. Με 1400 οπαδούς στο πλευρό της η Χάμαρμπι.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ
Facts Αγώνα

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Ρεπορτάζ
Ισοπαλία με γεύση… νίκης μπορεί να θεωρηθεί αυτή που απέσπασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της Λέουβεν (2-2) στα προγνωστικά Βέλγιο.
Όλα έδειχναν ότι θα ξεκινούσε με ήττα τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν, καθώς μέχρι το 89’ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο σκοράροντας στο 90’ και στο 94’ κατάφερε να φύγει με το βαθμό. Το άξιζε, πάντως, καθώς στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου ήταν πιο απειλητική από την αντίπαλό της.
Στη Σουηδία το 0-0 που απέσπασε ήταν το μάξιμουμ που άξιζε. Λίγη επιθετικά, την έσωσε σε 1-2 περιπτώσεις ο τερματοφύλακας Ντελαβάλ.
«Η Χάμαρμπι είναι πιο έμπειρη από εμάς οπότε είναι και το φαβορί. Παίζουμε, πάντως, στην έδρα μας οπότε πρέπει να παίξουμε χωρίς φόβο. Πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε. Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς αλλά δεν θα το χαρακτήριζα ως το σημαντικότερο της σεζόν», ανέφερε ο τεχνικός Ντε Μιλ.
Αγωνιστικά νέα
Δεν βρίσκονται στην αποστολή ο βασικός στόπερ Ανδρέου και ο αναπληρωματικός φορ Νταμπάγκ. Αμφίβολος με τις πιθανότητες υπέρ του ο ενίοτε βασικός αριστερός μπακ Ενζιτά, επιστρέφει ο νεοφερμένος επιθετικός Κολασάν.

ΧΑΜΑΡΜΠΙ
Ρεπορτάζ
Ούτε κρύο ούτε ζέστη στο πρώτο ματς με τη Σαρλερουά, η εμφάνισή της δεν ήταν κακή ούτε όμως και τέτοια που να κάνει κάποιον να θεωρεί ότι αδικείται. Πλέον μπροστά της έχει μια δύσκολη αποστολή, αφού πρέπει να φύγει νικήτρια από το Βέλγιο, με τις εκτός έδρας επιδόσεις της φέτος να μην είναι το δυνατό της χαρτί.
Και προς επίρρωση των παραπάνω, είδε κι έπαθε να κερδίσει την ουραγό Βέρναμο στο πρωτάθλημα, φεύγοντας πάντως με τους 3 βαθμούς χάρη στην εμπειρία των παικτών της, αφού κέρδισε τελικά 3-2 εκτός έδρας.
Πήρε προβάδισμα μόλις στο 4’ με τον Σακίλ Πίνας, χωρίς όμως να μπορέσει να χαρεί για πολύ, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 14’ και έμεινε πίσω στο σκορ στο 32’. Ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη, πίεσε και έκανε φάσεις για να ισοφαρίσει με πέναλτι του Ναχίρ Μπεσάρα στο 68’ και να πάρει τη νίκη στο 78’ με τον Γιούσεφ Εράμπι.
Έφτασε έτσι στους 39 βαθμούς σε 18 αγώνες και διατηρήθηκε στη 2η θέση στη βαθμολογία Σουηδίας, 4 πόντους πίσω από τη Μιέλμπι.
Αγωνιστικά νέα
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με τα τελευταία ματς. Μάλιστα, επιστρέφει σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος ο πρόσφατα αποκτηθείς από τη Βέρναμο μέσος Φρανκ Τζούνιορ Αντζέι (1 συμ. / 15 συμ., 2 γκολ, 1 ασίστ με τη Βέρναμο).
Μη διαθέσιμος παραμένει ο εναλλακτικός μέσος Ντένις Κολάντερ, που αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει.
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|