Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΕΟΥΠΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Σαρλερουά έχει την ευκαιρία με νίκη στο σημερινό παιχνίδι να ξεμπερδεύει από νωρίς με την υπόθεση παραμονή. Λίγα πράγματα η Έουπεν, δύσκολα θα αποφύγει το «μοιραίο». 1.68 πληρώνει ο πιθανός άσος στη Fonbet.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΕΟΥΠΕΝ
Facts Αγώνα
- Για την κανονική περίοδο: Έουπεν – Σαρλερουά 2-0 (28/10) και Σαρλερουά – Έουπεν 1-0 (31/01).
- Η Εουπεν έχει δεχτεί γκολ στα 20 από τα 22 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στη Σαρλερουά.
- 10-2-2 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Σαρλερουά.
Δείτε τα προγνωστικά Βέλγιο
Εκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την απευθείας παραμονή βγάζοντας διπλό στην έδρα της Κόρτραϊκ (2-1). Κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκε να χάνει 1-0 στην ανάπαυλα, αλλά δεν πτοήθηκε και παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή (1-1 στο 54’, 2-1 στο 90+4’).
Πρώτη νίκη με τον Ντε Μιλ στον πάγκο, καθώς είχε προηγηθεί το 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στην Μόλενμπεϊκ, ισχυρό το προβάδισμα που έχει σε σχέση με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες (+6 από την Μόλενμπεϊκ, +8 από Κόρτραϊκ και Έουπεν), όσον αφορά την απευθείας παραμονή.
«Κάναμε απλά το πρώτο βήμα, οπότε πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Η Έουπεν θα περιμένει τα λάθη μας έτσι ώστε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Διαθέτει γρήγορους ποδοσφαιριστές στην επίθεση», ανέφερε σχετικά με το σημερινό παιχνίδι ο Ντε Μιλ.
Παραμένουν εκτός ο στόπερ Κνέζεβιτς (12 συμ.) και ο δεξιός μπακ/στόπερ Βαν Κλέιμπουτ (9 συμ.), αποθεραπεύτηκαν ο μέσος-αρχηγός Ιλαϊμαχαρίτρα (26/4) και ο εξτρέμ Μπενζά (23/1, 3 ασίστ). «Κόπηκαν» εκ νέου οι επιθετικοί Μπενμπουάλι (8 συμ.) και Στούλιτς (16/1).
Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όσον αφορά το μέλλον της στην κατηγορία υπέστη οδυνηρή ήττα στην έδρα της Μόλενμπεϊκ (3-1). Ψυχωμένη στο ξεκίνημα, έκλεισε καλά τους χώρους και εκμεταλλευόμενη ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας άνοιξε το σκορ στο 25’ από το σημείο του πέναλτι. Δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη (1-1 στο 42’), ενώ λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους δέχτηκε και δεύτερο γκολ (55’). Στο 83’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, με την Έουπεν να αστοχεί στο 90’ σε χτύπημα πέναλτι.
Ισοβαθμεί πλέον στην τελευταία θέση με την Κόρτραϊκ, ωστόσο εξακολουθεί να ελπίζει απέχοντας μόλις δύο βαθμούς από την Μόλενμπεϊκ. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τελευταίοι υποβιβάζονται απευθείας ενώ η ομάδα που θα τερματίσει 2η στα πλέι άουτ θα δώσει αγώνες μπαράζ με ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.
«Στο πρωτάθλημα κερδίσαμε στην έδρα μας τη Σαρλερουά, οπότε πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ξανά. Θα ήταν ιδανικό να πάρουμε τη νίκη, αλλά πάνω απ’ όλα δεν πρέπει να χάσουμε. Το πρόβλημα στα δύο παιχνίδια που δώσαμε ως τώρα ήταν ότι χάσαμε την συγκέντρωσή μας», σχολίασε ο προπονητής Άντερσεν.
Παραμένουν εκτός ο μεσοεπιθετικός Πάντοβιτς (19/2), ο φορ Φινμπόγκασον (27/1) και ο αριστερός μπακ Ντέιβιντσον (29/1). Επιστρέφει λογικά ο ακραίος μπακ Πατινάμα (3 συμ.).