Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Facts Αγώνα
* Η Σαρλερουά μετράει 7 νίκες στα 8 τελευταίες παιχνίδια της κόντρα στην Σερκ Μπριζ (7-0-1).
* Η Σαρλερουά στα 4 τελευταία εντός κόντρα στη Σερκλ Μπριζ πέτυχε μίνιμουμ 3 γκολ.
* Καμία ομάδα στα 10 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης δεν έχει υποπέσει σε περισσότερα πέναλτι απ’ ότι η Σερκλ Μπριζ (10 συνολικά).
* Αήττητη η Σερκλ Μπριζ στα 4 τελευταία εκτός (2-2-0).
* 6-0-1 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο τη Σαρλερουά.
* Α’ Γύρος: Σερκλ Μπριζ – Σαρλερουά 4-1.
Σε ένα παιχνίδι που βάδιζε ολοταχώς να λήξει ισόπαλο κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Έουπεν, σημειώνοντας το 2-1 στο 88’. Εντελώς πλασματικό το 1-0 με το οποίο βρέθηκε να χάνει στην ανάπαυλα, έκανε την ανατροπή στο δεύτερο μέρος μολονότι οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να ισορροπήσουν.
Με τα όσα έχει δείξει ως τώρα δύσκολα θα προλάβει τα πλέι οφ της Ευρώπης (5-8), αλλά εξίσου δύσκολα θα εμπλακεί και σε σενάρια υποβιβασμού. Βρίσκεται σε αναζήτηση κλασικού φορ, ιδανικά θα ήθελε τον Φρέι, ο οποίος εξέφρασε τάσεις φυγής από την Αντβέρπ.
«Η Σερκλ Μπριζ είναι μία ομάδα που πρεσάρει καλά και χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Περιμένω ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες», επισήμανε ο προπονητής Μαζού.
Νοκ άουτ ο επιθετικός Μπενμπουαλί (15/2), παραμένουν εκτός οι στόπερ Μπεσίλ (12/1), Κνέζεβιτς (4 συμ.) και Βαν Κλέιμπουτ (21/2 πέρυσι).
Το εντός έδρας ματς με τη Βέστερλο «στράβωσε» από νωρίς (0-1 στο 6’) και μολονότι προσπάθησε στη συνέχεια να αποφύγει τουλάχιστον την ήττα δεν τα κατάφερε. Ειδικά στο τελευταίο ημίωρο έκλεισε στα καρέ της τη Βέστερλο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές κλασικές φάσεις για γκολ.
Τερματίστηκε έτσι το αήττητο σερί που έτρεχε τις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Παραμένει πάντως κοντά στην πρώτη προνομιούχο οκτάδα που αποτελεί και το βασικό της στόχο όσον αφορά την κανονική περίοδο.
«Κόντρα στη Βέστερλο είχαμε θέμα στην παραγωγή φάσεων. Θεωρώ ότι ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός, καθώς οι επιθετικοί μας έχουν αποδείξει τι μπορούν να κάνουν. Η Σαρλερουά αρέσκεται να παίζει με αντεπιθέσεις», σημείωσε ο προπονητής Μούσλιτς.
Νέα προσθήκη ο δεξιός μπακ Σικέ (δανεικός από Φράιμπουργκ, δεν θα ντεμπουτάρει απόψε).
Εξέτισε ο εξτρέμ Ντεμάν (16/1). Παραμένουν εκτός ο μέσος Βαν ντερ Μπρούγκεν (12 συμ.) και ο στόπερ Ράβικ (12/1), σταθερά απουσιάζουν οι στόπερ Ούτκους (2 συμ.), Σόουζα (17/1 πέρυσι). Κόπηκε ο μπακ Βελκόφσκι (5 συμ.).