Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ:
Πρώτος αγώνας για τα προημιτελικά Κυπέλλου Βραζιλίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τους δύο αγώνες δεν υπάρχει παράταση, αλλά απευθείας πέναλτι.
* Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο κερδίζει και την απευθείας είσοδο της στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ υπάρχει και σημαντικό χρηματικό έπαθλο 54.000.000 Ρεάλ Βραζιλίας, που αντιστοιχεί σε σχεδόν 9 εκατομμύρια ευρώ.
Επαγγελματική νίκη το 0-1 εκτός έδρας με την Σπορτ Ρεσίφε. . Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Πάμπλο στην πρώτη της φάση στο 5ο λεπτό και έδιωξε μακριά το άγχος που κουβαλούσε, παίζοντας πιο απελευθερωμένα στη συνέχεια. Και ως το τέλος όσες φορές χρειάστηκε επενέβη σωτήρια ο τερματοφύλακας της.
Ολοένα και ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα, με την 3η συνεχόμενη νίκη της έφτασε στην 12η θέση και είναι στο -3 από την 6άδα. Μοναδική της ήττα στα οκτώ τελευταία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης ήταν το 3-0 στον επαναληπτικό προημιτελικό του Λιμπερταδόρες με την Παλμέιρας.
Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε με ισάριθμες νίκες την Βάσκο, που παίζει στην Β’ κατηγορία, ενώ προηγουμένως είχε ξεπεράσει το εμπόδιο άλλης μιας ομάδας που αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία.
Θα λείψουν λόγω τραυματισμού ο βασικός κεντρικός αμυντικός Αρμπολέδα (4/1), ο αριστερός μπακ Ουέλινγκτον (7/0) και ο ταλαντούχος φορ Μαρκίνιος (4/0).
Αν και ήταν ξανά καλύτερη από την αντίπαλό της και σπατάλησε πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, μένοντας στην ισοπαλία (1-1) εκτός έδρας με την Ζουβεντούδε. Μοιραίος ο αμυντικός Μπρούνο Μέλο που σημάδεψε το δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι στο 80’.
Σημειωτέον πως αυτό ήταν το 4ο πέναλτι που χάνει σε 7 εκτελέσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Άλλο ένα αξιοσημείωτο στατιστικό είναι πως από την στιγμή της έναρξης του πρωταθλήματος έχει σκοράρει στα 17/19 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
Την εξιτάρει αρκετά η διάκριση στο Κύπελλο, άλλωστε φέτος έχει ισοφαρίσει την καλύτερη της πορεία στον θεσμό, αφού ξανά πριν από 20 χρόνια (2001) είχε φτάσει στα προημιτελικά αλλά είχε αποκλειστεί.
Μη διαθέσιμος ο βασικός κεντρικός αμυντικός Μπενεβενούτο (17/2), που έχει αγωνιστεί με άλλη ομάδα (Μποταφόγκο) σε προηγούμενο γύρο.