Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ
Facts Αγώνα
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Οι 28 σύλλογοι είναι μοιρασμένοι σε δύο ομίλους των δεκατεσσάρων και θα παίξουν μεταξύ τους σε ένα γύρο δεκατεσσάρων αγωνιστικών (θα υπάρξει και μία αγωνιστική «διαομιλική» με τα «κλάσικο»). Οι πρώτες τέσσερις κάθε ομίλου προκρίνονται στα πλέι-οφ, τα οποία θα διεξαχθούν με σύστημα νοκ-άουτ και με μονά παιχνίδια στις έδρες των πρώτων και των δεύτερων. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα είναι επίσης μονά παιχνίδια αλλά σε ουδέτερο έδαφος. Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2023.
* Παράδοση τελευταίας 10ετίας με γηπεδούχο την Σαν Λορένσο: 2-0-1
* Συνολική παράδοση τελευταίας 10ετίας: 5-0-4
* Και οι τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τους με γηπεδούχο τη Σαν Λορένσο συνδύασαν over και G/G.
Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα και έτσι μετά από δύο αγωνιστικές είναι ακόμα χωρίς νίκη και χωρίς γκολ, αφού στην πρεμιέρα είχε μείνει στο 0-0 εκτός έδρας με την Μπάνφιλντ. Δέχτηκε το γκολ στο 57’ και ενώ από το 41’ έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του μέσου Γκορντίγιο.
Πάντως στα πρώτα λεπτά της επανάληψης έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί αυτή, όμως αφού δέχτηκε το γκολ δεν σήκωσε ξανά κεφάλι και μάλιστα κινδύνεψε σε πολλές περιπτώσεις και με δεύτερο τέρμα.
Την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από την Αρχεντίνος Τζούνιορς σε ένα καθαρά πρωτευουσιάνικο ντέρμπι.
Τιμωρημένος ο μέσος Γκορντίγιο (2/0). Εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων ο 37χρονος Παραγουανός μέσος Ορτιγόσα (2/0). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Γκατόνι (2/0) που έχει συμπτώματα ίωσης. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο 20χρονος Φρανσίσκο Φλόρες (0/0).
Μετά την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Νιούελς στην πρεμιέρα (όπου πάντως αγωνιζόταν για εβδομήντα λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα) ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Ράσινγκ, σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε δει στη φετινή διοργάνωση.
Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν οι αντίπαλοί και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ που πέτυχαν στο 28’ με πέναλτι και στο 39’. Πάντως δεν πτοήθηκε και μείωσε στο 41’ με τον Ουρουγουανό επιθετικό Μερεντιέλ. Στην επανάληψη είχε την σχεδόν απόλυτη υπεροχή, ισοφάρισε γρήγορα στο 52’ με τον εξτρέμ Πιτσίνι και στη συνέχεια είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και το νικητήριο τρίτο τέρμα.
Την προσεχή Παρασκευή θα φιλοξενήσει τη Χιμνάσια Λα Πλάτα.
Εξέτισε ο κεντρικός αμυντικός Κολόμπο.