Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΤΙΡΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Σάλτσμπουργκ δεν πείθει, έχει θέμα στο γκολ, όμως πιστεύω πως, εύκολα ή δύσκολα, θα κερδίσει την Τιρόλ. Σκληροτράχηλη η φιλοξενούμενη, που σκοράρει δύσκολα, όμως το σκορ δεν ξεφεύγει στα παιχνίδια της. Κρατάω τον άσο με under 3,5 στο 2.15 από την Interwetten.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΤΙΡΟΛ
Facts Αγώνα
- Αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του αυστριακού πρωταθλήματος στις αναλύσεις στοιχήματος.
- Μόνο νίκες (7/7) μετράει η Σάλτσμπουργκ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ως γηπεδούχος απέναντι στην Τιρόλ από το 2019 και έπειτα. Οι 6 εξ αυτών με τρία ή περισσότερα γκολ διαφορά.
- Μόλις 6/17 G/G η Τιρόλ, τα λιγότερα στην κατηγορία.
- Α’ Γύρος: Τιρόλ – Σάλτσμπουργκ 0-0 (22/09)
- Κύπελλο: Σάλτσμπουργκ – Τιρόλ 3-0 (30/10)
Η φετινή Σάλτσμπουργκ δεν έχει γιατρειά. Κάκιστη σε ακόμη ένα φετινό παιχνίδι, «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα της Κλάγκενφουρτ (09/02). Δεν υπήρχε στο γήπεδο στο α’ μέρος, περισσότερο απειλήθηκε παρά απείλησε. Ενδεικτικό πως πραγματοποίησε μόλις τέσσερα σουτ πριν από την ανάπαυλα.
Κάπως βελτιώθηκε στο δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, όμως της έλειψε η φαντασία και το καθαρό μυαλό στο τελικό τρίτο του γηπέδου. «Οι παίκτες μου ξέρουν τι συμβαίνει τη φετινή σεζόν. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά υπάρχει ένταση, το μόνο που βοηθάει είναι οι επιτυχίες», ανέφερε ο τεχνικός Τόμας Λετς.
Ο έμπειρος Γερμανός παρέλαβε ένα… χάος από τον Πεπ Λάιντερς και προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει, με τη Σάλτσμπουργκ να έχει αποκλειστεί στο Κύπελλο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην Μπουντεσλίγκα είναι 5η, απέχει 10 βαθμούς από την πρωτοπόρο Στουρμ και δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Σκοράρει 1.5 γκολ ανά παιχνίδι, επίδοση που απέχει αρκετά από άλλες περασμένων ετών.
Δεν προέκυψαν νέες απουσίες. Αμφίβολοι οι εν δυνάμει βασικοί Γκλοχ (εξτρέμ), Ράτκοφ (φορ), Γεό (εξτρέμ), τραυματίστηκε και θα λείψει ξανά ο ταλαντούχος εξτρέμ Καβαμούρα. Μακροχρόνιοι οι Γκιντό (στόπερ), Κιάεργκααρντ (χαφ), Κονατέ (φορ), Τέρζιτς (εξτρέμ).
Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν, στην παρθενική της υποχρέωση για το πρωτάθλημα μέσα στο 2025, όμως έμεινε στο 0-0 εντός έδρας απέναντι στη Χάρτμπεργκ (09/02).
Απορίας άξιο το πώς δεν βρήκε δίχτυα η ομάδα του Φίλιπ Σέμλιτς, η οποία είχε δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο. Απειλήθηκε ελάχιστα, έφτιαξε 19 τελικές αξίας 1.54 xG, αλλά δεν αξιοποίησε καμία.
Δεν άλλαξαν πολλά στη βαθμολογία Α Αυστρίας, με την Τιρόλ να παραμένει στην 9η θέση με 17 πόντους. Μάλιστα, λόγω της ήττας της ουραγού Άλταχ από την Γκράτσερ, άνοιξε τη διαφορά από την τελευταία θέση στους επτά πόντους.
Το πρόγραμμα αγώνων της ως το φινάλε της κανονικής περιόδου είναι αρκετά απαιτητικό, καθώς θα αντιμετωπίσει ομάδες από την πρώτη 7άδα της κατάταξης. Αμυντικά δεν είναι άσχημη, όμως δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα, καθώς έχει βρει μόλις 14 φορές δίχτυα φέτος (0.82 ανά ματς).
Από ταλαιπωρούνται οι Έστενταγκ ( βασικός στόπερ), Οκουνγκμπόουα (αναπληρωματικός στόπερ). Εκτός με πρόβλημα στον αστράγαλο ο χρήσιμος εξτρέμ Σκρμπο.