Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Facts Αγώνα
*Μία νίκη με 2-1 εκτός και μία ισοπαλία χωρίς τέρματα εντός έδρας έχει φέτος η Ρος Κάουντι κόντρα στη Σεντ Τζόνστον.
*Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν under. Τα τέσσερα εξ αυτών έληξαν ισόπαλα. Τρία με 1-1 και ένα με 0-0 φέτος.
Δεν μπόρεσε να βάλει φρένο στην ορμή της Χιμπέρνιαν γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 εκτός έδρας. Αντεξε για ένα ημίχρονο. Στην επανάληψη δέχτηκε και τα δύο γκολ. Παραμένει στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας, αλλά έχει την ευκαιρία με νίκη να πάρει τεράστια βαθμολογική ανάσα και παράλληλα να βυθίσει περισσότερο τη Σεντ Τζόνστον.
Εφτασε τα 7 under και N/G στα 9 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ο κόουτς Μακάι δούλεψε πολύ στην κατοχή της μπάλας στις τελευταίες προπονήσεις θέλοντας από τους παίκτες του να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα.
Θα παίξει με 4-2-3-1 και τον Γουάιτ σε ελεύθερο ρόλο στην επίθεση. Τη μεσοεπιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Κάλαχαν, Σάμουελ και Κουκ. Οι δύο πρώτοι θα αναλώνονται περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ ο Κουκ θα δίνει τα απαιτούμενα στηρίγματα στην επίθεση.
Παραμένει στα πιτς ο μέσος Καντσόλα (12/1).
Πέτυχε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χαρτς εντός έδρας ξεπερνώντας τις σοβαρές απουσίες. Στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Κρόφορντ έδωσε το προβάδισμα στην πρώτη φορά που πάτησε περιοχή, ενώ ο Μακ Καρτ στο 56’ της χάρισε τη νίκη. Ξεκόλλησε από την τελευταία θέση ρίχνοντας σε αυτή την Νταντί.
Εφτασε τα τέσσερα G/G στα έξι τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Θα παλέψει για τη νίκη στην έδρα της Ρος ώστε να μειώσει την απόσταση από αυτή στον πόντο. Σε περίπτωση ήττα θα πρέπει να συμβιβαστεί με μία εκ των δύο τελευταίων θέσεων ενόψει πλέι άουτ.
Πιστός στο 3-4-1-2 ο Ντάβιντσον. Δεν θέλει να εκτεθεί. Θα προσέξει περισσότερο το ανασταλτικό κομμάτι. Στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Χέντρι και Μίντλετον. Ο ηγέτης Κρόφορντ θα κινείται από πίσω τους στον σύνθετο ρόλο δημιουργού-εκτελεστή.
Λείπουν ο αμυντικός Ρούνεϊ (15 συμ.), οι μέσοι Μακ Πέρσον (3 συμ.), Γουόδερσπουν (10 συμ.), Μπράισον (9 συμ.) και ο φορ Κέιν (18/3). Ο κίπερ Κλαρκ συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός δίνοντας τη θέση του στον Πάρις.