Με μία εμφάνιση κατώτερη των περιστάσεων, η οποία έβγαλε για μία ακόμη φορά στη φόρα τις πολλές αμυντικές της αδυναμίες και τη δυσκολία της στο build up, η Ρίζεσπορ γνώρισε βαριά ήττα με 5-2 από την Τραμπζονσπόρ. Μία ήττα που την άφησε οριστικά εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου Τουρκίας.
Η ομάδα της Τραπεζούντας μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε ψηλά τη Ρίζεσπορ και εκμεταλλευόμενη τα λάθη της άνοιξε το σκορ μόλις στο 13’. Χτυπώντας με μπαλιές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας διπλασίασε τα τέρματά της (41’), ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου σκόραρε για 3η φορά (45’) στο λάιβ σκορ.
Στην επανάληψη η ομάδα της Ριζούντας μπήκε πιο δυνατά, προσπαθώντας να βγάλει αντίδραση, όμως η Τραμπζονσπόρ σκόραρε για 4η φορά, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της (60’). Τρία λεπτά αργότερα η Ρίζεσπορ βρήκε το γκολ της τιμής από τα έντεκα βήματα με τον Τζουρέκα (63’), ενώ στο 89’ σημείωσε και δεύτερο τέρμα με τον Χόιερ. Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι είχαν πετύχει το 5ο τους γκολ (83’).
Διαφορετική η κατάσταση στο τελευταίο ματς της Ρίζεσπορ στο πρωτάθλημα, αφού με μία σπουδαία ανατροπή κόντρα στη Σαμσουνσπόρ πήρε τη νίκη (3-2), μετά από 3 διαδοχικές ήττες. Βέβαια, εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού (+6).