Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΙΝΤ - ΑΛΤΑΧ
Facts Αγώνα
* Από το 2020 που επέστρεψαν αμφότερες στην πρώτη κατηγορία, η παράδοση είναι υπέρ της Άλταχ (4-3-1), με μοναδική ήττα πέρυσι στην κανονική διάρκεια και στη σημερινή έδρα, με σκορ 2-1 και γκολ στις καθυστερήσεις.
* Τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους στη «Γιόσκο Αρένα» εμφάνισαν το εύρος «2-3 γκολ».
Έμεινε χωρίς νίκη για έκτο σερί ματς πρωταθλήματος χάνοντας πολύ εύκολα στη Βιέννη πριν δύο εβδομάδες από την Αούστρια, με σκορ 3-0. Από το πρώτο λεπτό μπήκε στο παιχνίδι έχοντας παθητικό ρόλο, ήρθε το πρώτο γκολ λίγο πριν το μισάωρο και τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο. Ανύπαρκτη και στο δεύτερο μέρος, τελείωσε πρόωρα το παιχνίδι με το 3-0 στο 68’.
Πλέον όλο το βάρος πέφτει στο σημερινό, πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον Κρίστιαν Χάινλε, ο οποίος ξέρει πως τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ για τον ίδιο, παρά το γεγονός πως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τόμας Ραϊχελτσχάμερ του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης πρόσφατα. Δήλωσε άμεσα ο Χάινλε πως: «Πρέπει να κερδίσουμε την Άλταχ στο γήπεδό μας, είναι στο χέρι μας, έχουμε την απόλυτη ευθύνη».
Το ερώτημα είναι, μπορεί να τα καταφέρει; Έχει μαζέψει μόλις 5 βαθμούς ούσα στην τελευταία θέση μαζί με τη σημερινή αντίπαλο, ενώ έχει σκοράρει μόλις 4 φορές σε 9 ματς. Αντίστοιχα, εντός έδρας έχει μαζέψει τους 4/5 βαθμούς έχοντας σημειώσει τα 3/4 τέρματα. Ξεκάθαρα ό,τι μπορεί να πετύχει φέτος, θα είναι με βάση τις εντός έδρας επιδόσεις.
Τιμωρημένος για τελευταίο ματς ο μεσοεπιθετικός Μίκιτς (7/0). Τραυματίας ο βασικός μέσος Μάρτιν (8/0), σταθερή η απουσία του βασικού μέσου Στόσιτς (1/0).
Παρά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα τις πρώτες τρεις αγωνιστικές (1-1-1), από τα μέσα Αυγούστου και μετά έχει μαζέψει μόλις 1 βαθμό σε 6 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα (0-1-5) γνωρίζοντας παράλληλα και τον πρόωρο αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Αντμίρα (3-0), ομάδα δεύτερης κατηγορίας.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η τελευταία θέση της ανήκει, μαζί με τη Ριντ έχοντας 5 βαθμούς. Υστερεί για λίγο στη διαφορά τερμάτων, καθώς έχει τη χειρότερη επίδοση αμυντικά στην κατηγορία με 21 γκολ σε 9 αναμετρήσεις. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, έχασε εντός έδρας από την Αούστρια Κλάγκενφουρτ με 4-1 έχοντας προηγηθεί μάλιστα στο σκορ από το 39’, με τον μοναδικό αξιόπιστο σκόρερ Ντιμπιντί.
Η θέση του Μίροσλαβ Κλόζε στον πάγκο έχει επιβαρυνθεί και ξέρει πως αν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση (ίσως και μέχρι σήμερα), θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Η μοίρα, μάλιστα, του έχει παίξει άσχημο ρόλο, καθώς την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρούνται αρκετοί ποδοσφαιριστές με ίωση και τραυματισμούς…
Πρόβλημα με απουσίες αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Μίροσλαβ Κλόζε, αφού «χτυπήθηκε» η ομάδα από ίωση και τραυματισμούς. Ανάμεσα σε αυτούς που θα λείψουν είναι ο αναντικατάστατος στόπερ Ιγιομπόσα (9/0) και ο τερματοφύλακας Όντενχαλ, ο οποίος τον τελευταίο μήνα έχει πάρει φανέλα βασικού. Θα λείψει ξανά ο χρήσιμος φορ Ρέιτερ (7/0), ο εφεδρικός φορ Ντάχαν (0/0) και ο αναπληρωματικός μέσος Ταρταρότι (6/0). Κοντά στην επιστροφή ο αναπληρωματικός μπακ Στράους (1/0).