ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΡΕΜΣ – ΝΑΝΤ
16:00
26.09

ΡΕΜΣ – ΝΑΝΤ

Αήττητη εντός έδρας από το 2008
ΣΤΑΝΤ ΟΓΚΙΣΤ-ΝΤΕΛΟΝ (21.684), ΡΕΜΣ
511
19° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΕΜΣ - ΝΑΝΤ

Facts Αγώνα

* Διαιτητής ο Ερίκ Βατελιέ (μ.ο. 4 κιτ./ 0,33 κοκ. ανά ματς).

* Μοιρασμένη η παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια (14-13-15).

* Under τα 8 από τα 12 μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας την πρόσφατη 10ετία.

* Προβάδισμα της Ρεμς ως γηπεδούχου (10-6-5). Αήττητη από το 2008 κόντρα στη Ναντ (6-2-0), over+g/g τα 6 από τα 8 ματς.

ΡΕΜΣ
Ρεπορτάζ

Καλή μόνο για ένα ημίχρονο, από το 45′ και μετά, γνώρισε δίκαιη ήττα με 2-1 στην έδρα της πρωταθλήτριας Λιλ. Σε καθαρά παθητικό ρόλο στο α’, έπαιξε με το κλασικό της 5-3-2 που μετατρεπόταν σε 3-4-1-2 όποτε έβγαινε μπροστά (κυρίως στο διάστημα της επανάληψης).

Στο αρχικό διάστημα του αγώνα πέρασε ελάχιστες φορές τη σέντρα, το εις βάρος της 2-0 ήρθε ως φυσιολογική συνέπεια απέναντι σε μια ομάδα που “καιγόταν” για αποτέλεσμα. Τα πράγματα άλλαξαν άρδην στο β’ ημίχρονο. Προωθήθηκε αφού δεν είχε κάτι να χάσει, βοήθησαν σε αυτό οι αλλαγές του κόουτς Οσκαρ.

Σε μια από τις πιο περίεργες φάσεις του ματς έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει στο 73’ σε κενό τέρμα από το 1 μέτρο. Ηταν τυχερή αφού στην ίδια φάση λίγα δευτερόλεπτα πριν, προηγήθηκε παράβαση και σκόραρε με πέναλτι (Φλιπς).

Ηττα εντός προγράμματος, μόλις η 2η φετινή, εμφάνιση που αφήνει υποσχέσεις. Ανησυχία για Μπερίσα (χαφ. 6/0) που αποχώρησε τραυματίας στο 8’.

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένει τραυματίας ο Καφαρό (χαφ, 3/0), δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ο Μπερίσα (χαφ, 6/0). Αργεί η επιστροφή του εξτρέμ Ζένελι που δεν έχει χρόνο συμμετοχής φέτος.

ΝΑΝΤ
Ρεπορτάζ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει, είναι πολύ φορμαρισμένη τελευταία. Απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι η 4άρα εκτός έδρας επί της Ανζέ στο ντέρμπι της Βρετάνης μόνο τυχαία δεν ήταν. Συνέχισε ακάθεκτη σκορπώντας εντός έδρας την Μπρεστ με το “χορταστικό” 3-1 σε μια ακόμη εμφάνιση για «όσκαρ».

Παρ’ ότι δεν ήταν πολύ καλύτερη στο α’ ημίχρονο, έδειξε αποτελεσματικότητα και πήρε προβάδισμα στην πρώτη πολύ καλή φάση στην αντίπαλη εστία. “Δράστης” με την ασίστ Νο5 φέτος ο εξτρέμ Σιμόν για το “πάρε – βάλε” του Μπλας και το 1-0 (27’) ήταν γεγονός.

Στην επανάληψη, φρόντισε να  τελειώσει κάθε αμφισβήτηση. Ολα κρίθηκαν σε ένα 3λεπτο από πολύ νωρίς (55’-58’), αρχικά με καταπληκτικό σουτ του χαφ Σιριβέγια και το αυτογκόλ της αντίπαλης άμυνας που “σφράγισε” τη νίκη. Η μείωση του του σκορ στο 67′ δεν άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

“Παρά το σκορ του αγώνα, δεν έμεινα ευχαριστημένος από τη συνολική μας απόδοση. Θα μπορούσαμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Δεν μένω ποτέ ήρεμος στον πάγκο. Θέλω να παίρνω πάντα το μάξιμουμ από τους παίκτες μου”, δήλωσε ο κόουτς Αντουάν Κομπουαρέ.

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένει εκτός αποστολής ο τραυματίας Φάμπιο (πλάγιος, 5/0), η μοναδική απουσία στο “οπλοστάσιο” του κόουτς Αντουάν Κομπουαρέ.

Casino