Θα πρέπει να θεωρείται επιτυχημένη στην παρθενική σεζόν της στην Ευρωλίγκα, καθώς εξέπληξε τους πάντες και κατέλαβε την 8η θέση. Βέβαια, θα μπορούσε να πετύχει ακόμα και καλύτερο αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως πλήρωσε ένα κλατάρισμα στα μέσα της σεζόν. Στο φινάλε της regular season έκανε το… καθήκον της και ξεπάστρεψε στο ρελαντί την ουραγό και αδύναμη Άλμπα (72-63 εντός). Επιβλητική μέχρι τις αρχές της 4ης περιόδου, έφτασε τη διαφορά μέχρι και το +26 (65-39), ωστόσο επαναπαύτηκε στην τελική ευθεία και δέχθηκε επιμέρους σκορ 24-7.
Πρωταγωνιστές της οι Γιάντουνεν (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Σορτς (10 πόντοι, 7 ασίστ) και Γουόρντ (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα). Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ένα ακόμα ματς σούταρε περισσότερα τρίποντα (11/33) από δίποντα (14/28), ενώ δεν πλήρωσε τα 14 λάθη της. Έτσι επανήλθε άμεσα στις νίκες και τελείωσε την κανονική περίοδο με 19-15, ενώ οι 72 πόντοι ενεργητικό ήταν η 3η χειρότερη επίδοσή της στη φετινή Ευρωλίγκα.
Το Σάββατο ζορίστηκε αρκετά στο κουπονι μπασκετ, αλλά πέρασε (91-98) από την έδρα της Μπουργκ για το γαλλικό πρωτάθλημα. Βρέθηκε στο -8 (80-72) στο φινάλε της 3ης περιόδου, όμως το ανέτρεψε στο 4ο δεκάλεπτο (11-26 το επιμέρους σκορ). Μπροστάρηδες οι Χέιζ (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ), Σορτς (21 πόντοι, 9 ασίστ) και Γουόρντ (17 πόντοι), X-factor ο Καβαλιέρ (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ). Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στο 19-6.