Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Facts Αγώνα
* Το μεγάλο ντέρμπι της Βιέννης, η 337η έκδοσή του.
* Αδιανόητη παράδοση από τον Δεκέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα, καθώς και οι 7 αναμετρήσεις τους έληξαν ισόπαλες. Τα 4 πιο πρόσφατα ήρθαν 1-1. Τρομερό, επίσης, πως η Αούστρια δεν έχει χάσει στην έδρα της Ραπίντ από το 2016 (3 διπλά και 6 ισοπαλίες).
Πήρε τις… ανάσες της στη διακοπή, μάζεψε δυνάμεις και έκανε επίδειξη την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Τίρολ κερδίζοντας με το εμφατικό 5-0. Όχι ότι είχε σωρεία ευκαιριών, απλά ήταν τρομερά αποτελεσματική. Δύο τέρματα από τον Μπουργκστάλερ (45’, 57’), από ένα οι Γκρουλ (52’), Ντρούιφ (78’), Ζίμερμαν (81’), όλοι τους έκαναν το καθήκον τους στον απόλυτο βαθμό.
Παράλληλα, πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι και αυτό είναι που αρέσει περισσότερο στον Φελντχόφερ. Έχει δώσει τους λιγότερους αγώνες από οποιαδήποτε άλλη στην κατηγορία και εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα, στο -5 πλέον από την τριάδα, όπου έχει τεράστια ευκαιρία για να πλησιάσει.
Αμφίβολος δίνεται ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Κουν (9/0). Πέρα από τις μακροχρόνιες απουσίες των Σούστερ (μέσος), Πέτροβιτς (μέσος), Σάβιτς (φορ), δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ο Φέρντιναντ Φελντχόφερ.
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι εμφανίσεις της στην Ευρώπη. Μετά την τεσσάρα που «έφαγε» στο Πόζναν, την περασμένη Πέμπτη έφυγε με μια… ξεγυρισμένη πεντάρα από τη Βιγιαρεάλ. Ήξερε ο Μάνφρεντ Σμιντ πως δύσκολα θα διεκδικούσε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν περίμενε όμως και τέτοια συμπεριφορά από την άμυνά του.
Επιστρέφει στο πρωτάθλημα με στόχο να αντιδράσει και για την ήττα με 3-0 από τη Στουρμ Γκρατς την περασμένη αγωνιστική. Δυσκολεύεται τρομερά να πατήσει εξάδα (-2) και αυτό γιατί έχει τρομερά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Κυρίως στην άμυνα, όπου παλαιότερα είτε δεν δεχόταν γκολ, είτε «έτρωγε» τρία-τρία τα γκολ. Την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, ενώ την άλλη Κυριακή υποδέχεται και τη Σάλτσμπουργκ.
Νέα σημαντική απώλεια πριν το ματς με τη Βιγιαρεάλ, καθώς τραυματίστηκε ο πολύτιμος επιθετικός Γκράμπερ (8/4). Αμφίβολος είναι ο βασικότατος πλάγιος Μαρτίνς (8/0). Εξακολουθούν και λείπουν ο στόπερ Χαντλ (2/0), ο πιτσιρικάς αρ. μπακ Ελ Σέιβι (1/0), ο μέσος Βάστινγκερ (4/0), ο αμυντικός Μπαλτάξα και ο φορ Ραγκούζ.