Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΑΚΟΒ ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου στο Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, άρα σε περίπτωση που μετά τον επαναληπτικό οι αντίπαλοι έχουν πετύχει ίδιο αριθμό τερμάτων, οδηγούνται σε παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.
* Η Ρακόφ από την Πολωνία υποδέχεται τη Σπαρτάκ Τρνάβα από τη Σλοβακία.
* Η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον ηττημένο του ζευγαριού Σλάβια Πράγας (Τσεχία) – Παναθηναϊκός (Ελλάδα), ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή της παρουσία.
Α’ ΜΑΤΣ: Σπαρτάκ Τρνάβα – Ράκοβ 0-2: Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, τελείωσαν τα πάντα από το πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του Ίβι Λόπεθ (30’, 45’).
Δεν αστειεύεται φέτος και θέλει να γράψει ιστορία με την πρώτη παρουσία στην ιστορία της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Έτσι, μετά τη νίκη στη Σλοβακία, έκανε 7 αλλαγές στην ενδεκάδα για το εκτός έδρας ματς με την Γκόρνικ στο πρωτάθλημα.
Και αυτή τη φορά το ροτέισον έκανε ζημιά, καθώς επηρεάστηκε, έκανε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση και έχασε δίκαια με 1-0 για την πρώτη της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Τώρα, ελπίζει αυτή η «θυσία» να πιάσει τόπο και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Παίζει πολύ επιθετικά και πιέζει ψηλά από το πρώτο λεπτό. Καλοδουλεμένη και πολύ οργανωμένη.
«Περιμένουμε από τη Σπαρτάκ να παίξει επιθετικά από το πρώτο λεπτό. Δεν έχει τίποτα να χάσει και μπήκε δυνατά και στο πρώτο παιχνίδι. Μετά την κακή εμφάνιση με την Γκόρνικ, περιμένω πολλά περισσότερα από τους παίκτες μου», αρκέστηκε να πει ο τεχνικός Πάπσουν.
Δεν υπολογίζονται οι Λέντερμαν (βασικός μέσος), Νιεβούλις (βασικός στόπερ), Πετράσεκ (βασικός στόπερ), Τσεμπούλα (έμπειρος μέσος) και Κοβάτσεβιτς (βασικός κίπερ).
Δεν ήταν τόσο κακή για να χάσει με 0-2 στον πρώτο αγώνα, ωστόσο δεν ήταν όσο αποτελεσματική όσο η αντίπαλός της. Δέχθηκε δύο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους, προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο χάνοντας ευκαιρίες αλλά ήταν αρκετά άστοχη. Τώρα χρειάζεται να κάνει την υπέρβαση για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση.
Την Κυριακή με μόλις τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα της, παραχώρησε 2-2 στη Ζίλινα για την 4η αγωνιστική του σλοβακικού πρωταθλήματος. Ηταν βελτιωμένη σε επίπεδο απόδοσης, ωστόσο βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ (0-2) μέχρι τη μία ώρα αγώνα και στο τελευταίο μισάωρο με αντεπίθεση διαρκείας πήρε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
«Δεν τα καταφέραμε στο πρώτο ματς, νομίζω πως αξίζαμε κάτι καλύτερο. Αν υπάρχει ακόμη και μία πιθανότητα πρόκρισης, εμείς θα παλέψουμε. Ο πρώτος στόχος είναι να σκοράρουμε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι και να αγχώσουμε τη Ρακόφ» σχολίασε ο κόουτς Γκάσπαρικ στη συνέντευξη τύπου.
Τραυματίας ο Προχάζκα (αμ.χαφ).