Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΟΥΙΚΟΜ - ΚΠΡ
Facts Αγώνα
* «Κεκλεισμένων των θυρών».
* Οι αποστολές είναι 20μελείς ενώ επιτρέπονται 5 αλλαγές.
* Ο προπονητής της Γουίκομ, Γκάρεθ Εϊνσγουορθ, έχει φορέσει τη φανέλα της ΚΠΡ (2003-10) και έχει κάτσει δύο φορές στον πάγκο της ως υπηρεσιακός τεχνικός (2008, 2009).
* Συνολική παράδοση (από το 2001-02): 2-2-2. Η ΚΠΡ δεν έχει κερδίσει στο Γουίκομ (0-1-2).
Παρά την αξιόλογη προσπάθειά της δεν απέφυγε την ήττα στο Μπόρνμουθ (1-0), δίνοντας συνέχεια στο αρνητικό σερί (0-4-5 με 3 διαδοχικές ήττες). Περιόρισε τη γηπεδούχο στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη πλησίασε δύο φορές το γκολ πριν μείνει με 10 παίκτες (Πάτισον 64’). Στη συνέχεια δέχθηκε το γκολ (Στάνισλας 68’) και κινδύνεψε και σε άλλες περιπτώσεις, αν και προς το φινάλε «άγγιξε» την ισοφάριση.
«Η Μπόρνμουθ είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως χρειάστηκε μια ανύπαρκτη αποβολή για να μας κερδίσει. Δεν υπήρχε πρόθεση στο μαρκάρισμα, ούτε ήταν τόσο σκληρό ώστε να δικαιολογεί την κόκκινη κάρτα» το σχόλιο του Γκάρεθ Εϊνσγουορθ, ο οποίος μοιραία στάθηκε στη φάση της αποβολής που αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα.
Οπως και να ‘χει, η Γουίκομ επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά αυτά που ήδη ξέρουμε για αυτήν. Παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της, όμως τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας σε συνδυασμό με την απειρία που οδηγεί σε λάθη δεν της έχουν επιτρέψει να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.
Εκανε την επανεμφάνισή του ως αλλαγή μετά από αρκετό διάστημα ο φορ Ικπεάτσου (ε,5/0). Διαθέσιμοι, επίσης, οι αμυντικοί Τσαρλς (3/0), Ταφαζόλι (2/0). Τιμωρημένος ο μέσος Πάτισον (5/0). Εγινε αναγκαστική αλλαγή ο αμυντικός χαφ Γκέιπ (5/0). Πλησιάζουν ο στόπερ Στιούαρτ (16/1) και ο μέσος Τόμπσον (11/0).
Μετά το 0-1 από τη Ρέντινγκ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε 2ο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι, παραχωρώντας αυτή τη φορά τη «λευκή» ισοπαλία στη Στόουκ και παραμένοντας μακριά από τις επιτυχίες σε 6η σερί αγωνιστική (0-2-4). Σε ένα ματς λίγων φάσεων είχε τα περισσότερα καλά διαστήματα, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο και στο φινάλε του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν στις αρχές της επανάληψης, αν και επίσης περιορίστηκαν σε μικροευκαιρίες.
«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλύτερα από την αντίπαλό μας, αλλά στα πρώτα 15 λεπτά του β’ ημιχρόνου δυσκολευτήκαμε πολύ από τη Στόουκ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που αντέδρασαν και ανέλαβαν εκ νέου τα ηνία» ανέφερε μετά το τέλος ο Μαρκ Γουαρμπάρτον, δηλώνοντας ευχαριστημένος από το μηδέν στα μετόπισθεν αλλά όχι από την απώλεια της νίκης.
Το αρνητικό σερί συνεχίστηκε για το συγκρότημα από το Λονδίνο, το οποίο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη -μερική έστω- επιστροφή των οπαδών της στις εξέδρες του «Λόφτους Ρόουντ», πριν τη νέα απαγόρευση. Η αλήθεια, πάντως, είναι σε αρκετά από αυτά τα ματς του κακού διαστήματος δεν πήρε αυτό που άξιζε. Κρίσιμη η επίσκεψη στο Γουίκομ όπου θα προσπαθήσει να βελτιώσει τη φτωχή εκτός έδρας παρουσία της (1-3-5).
Δεν προλαβαίνει ο αμυντικός Κακάι (13/0). Χάνει τις επόμενες δύο εβδομάδες ο έμπειρος αριστερός μπακ Γουάλας (9/0). Πάντα εκτός δράσης ο βασικός χαφ Αμος (5/0).