ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ
18:30:00
04.07

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ

ΓΚΑΜΛΑ ΟΥΛΕΒΙ (18.800)
374
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
ΕΡΓΚΡΙΤΕ
Ρεπορτάζ

Κατώτερη του αναμενόμενου, ηττήθηκε με κατεβασμένα χέρια στη Στοκχόλμη από την Ακρόπολις με 2-0. Μουδιασμένο ξεκίνημα, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, έκανε το λάθος στο 36’, δέχθηκε δεύτερο 5 λεπτά αργότερα και στην επανάληψη παρότι είχε την εδαφική υπεροχή, δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Δυσαρέσκεια για τις απανωτές ήττες. Η ομάδα του Κιθ Μίλεν μπήκε στο πρωτάθλημα με στόχο να αποτελέσει τον τρίτο πόλο και να προσπαθήσει να μπει σφήνα στην απευθείας άνοδο, ωστόσο με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας, έδειξε πως δεν είναι ακόμη έτοιμη να υποστηρίξει στην πράξη τις προσδοκίες των οπαδών της. Ο Αγγλος τεχνικός πάντως, φαίνεται καθησυχαστικός και δηλώνει πως το πρωτάθλημα είναι Μαραθώνιος και μια δυο ήττες δε σημαίνουν τίποτε.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν υπάρχουν νέα προβλήματα. Τραυματίας είναι και πάλι ο βασικός αμυντικός Γιόακιμ Κάρλσον (2 συμ.). Παραμένει μη διαθέσιμος ο μακροχρόνια τραυματίας μέσος Αρβιντ Σίγκουρντσον.

ΕΣΚΙΛΣΤΟΥΝΑ
Ρεπορτάζ

Τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς, 1-3 εντός έδρας από την Ούμεο, και πλέον το μέλλον διαγράφεται εξαιρετικά ζοφερό. Προηγήθηκε στο 12’ έμεινε όμως με 10 στο 40’ και κατέρρευσε στην επανάληψη (65’ πέν., 79’, 82’). Τιμωρημένος ο μέσος Ισμέτ Λουσάκου (3/0).

Εντονα προβληματισμένος ο Οτζκάν Μελκεμιτσέλ, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση από την αρχή της χρονιάς, έχει πάντως πίστωση χρόνου, καθώς είναι εγνωσμένης αξίας, χαίρει της εκτίμησης των διοικούντων και ίσως είναι ο μόνος που μπορεί να διαχειριστεί τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα.

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένουν τραυματίες ο γκολκίπερ Τζόσουα Βικς και ο επιθετικός Αλιού Γιακούμπου και είναι αμφίβολοι και για το σημερινό ματς.

Casino