-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΙΤΕΣΕ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ
Facts Αγώνα
* 3-7-0 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Φιτέσε (4 Under – 6 Over, συνολικά τέρματα 23-15).
* Α’ Γύρος: Χέρενφεν – Φιτέσε 3-2
Μεσοβδόμαδα υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Αγιαξ χάνοντας εύκολα 0-3 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Είχε ορισμένες καλές στιγμές στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά μετά το 0-1 δεν βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσει. «Η διαφορά ποιότητας έκανε τη διαφορά», τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα ο Στούρινγκ.
Είχε προηγηθεί για το πρωτάθλημα η ήττα (πρώτη μετά τα τέλη Νοέμβρη), έπειτα από μετριότατη εμφάνιση, στην έδρα της Γκρόνινγκεν (1-0). Γενικότερα δεν αποδίδει καλά τον τελευταίο καιρό, ωστόσο παρά τα αρνητικά αποτελέσματα εξακολουθεί να βρίσκεται εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ (4-7).
Μακροχρόνια απουσιάζουν ο εξτρέμ Μουσόντα (3 συμ.) και ο επιθετικός Γκονγκ (1 συμ.), ενδέχεται να ντεμπουτάρει ο ακραίος μπακ Μπρένετ (Χόφενχαϊμ).
Την Πέμπτη, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ηττήθηκε 0-1 από τη Φέγενορντ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Αξιζε πάντως καλύτερης τύχης, αλλά ο αντίπαλός τερματοφύλακας και η τύχη (δύο δοκάρια) της στέρησαν την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε ούτε στο εντός έδρας ματς με τη Φένλο να επιστρέψει στις νίκες (1-1), συμπληρώνοντας έτσι δύο μήνες χωρίς τρίποντο. Τα βρήκε σκούρα απέναντι στο κατενάτσιο που επέλεξε ως τακτική η αντίπαλη ομάδα αν και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
«Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τα θετικά από αυτό το παιχνίδι ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τη Φιτέσε», σημείωσε ο τεχνικός Γιάνσεν.
Πάντα εκτός ο πολύτιμος τερματοφύλακας Χαν (20 συμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Χουχ (3 συμ.).