ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ
21:45
27.04

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

ΛΟΦΤΟΥΣ ΡΟΟΥΝΤ (18.439)
204
11° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΠΡ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Facts Αγώνα

Α’ γύρος: Νότιγχαμ – ΚΠΡ 0-1

* Η ΚΠΡ έχει αντιμετωπίσει σε 30 σεζόν τη Νότιγχαμ και ουδέποτε έκανε το 2/2.

* Συνολική παράδοση (από το 1933-34): 17-21-30. Οι 7/9 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους στο «Λόφτους Ρόουντ» έληξαν με «2-3 γκολ». Μοναδικές εξαιρέσεις σε αυτό το διάστημα το 5-2 τον Απρίλιο του 2015 και το… 2-5 τον Φεβρουάριο του 2018.
 

ΚΠΡ
Ρεπορτάζ

Η θετική εμφάνιση δεν απέτρεψε τη δραματική ήττα στο Ντέρμπι (2-0), η οποία την κράτησε χωρίς διπλό σε 10ο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι (0-3-7). Αν και αδιάφορη βαθμολογικά, έβαλε δύσκολα στα «κριάρια» και θα μπορούσε να σκοράρει πριν λυγίσει στις καθυστερήσεις με τα γκολ του Γουίλσον, ύστερα από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι (94’) και ένα λάθος του γκολκίπερ Λάμλεϊ (90+11’). 

«Στο ριπλέι φαίνεται πως δεν υπάρχει πέναλτι, όμως δεν θέλω να σταθώ εκεί καθώς πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις δικές μας χαμένες ευκαιρίες. Οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί. Είμαι, πραγματικά, υπερήφανος για αυτούς» τόνισε χαρακτηριστικά μετά τη λήξη ο Τζον Γιούστας, που έχει αναλάβει να καλύψει μέχρι το τέλος της σεζόν το κενό που δημιουργήθηκε στον πάγκο μετά την απόλυση του Στιβ ΜακΚλάρεν.

Επί των ημερών του η ΚΠΡ έχει ορισμένες «εκλάμψεις», όπως αυτή κόντρα στην Ντέρμπι ή στο 4-0 επί της Σουόνσι (13/04), που αποτελεί και τη μοναδική νίκη της στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (1-3-6). Από πλευράς αποτελεσμάτων, το 2019 εξακολουθεί να είναι δύσκολο (2-4-13), αλλά τουλάχιστον μετά από τις αποτυχίες των υπόλοιπων ομάδων της ουράς ο βασικός στόχος της παραμονής επετεύχθη.
 

Αγωνιστικά Νέα

Αμφίβολος ο έμπειρος μπακ-χαφ Ράνχελ (20/2), ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από πολύμηνη απουσία, όπως επίσης οι στόπερ Λιντς (35/3), Χολ (11/0), ο μπακ Μπίντγουελ (40/0) και ο χαφ Κάζινς (28/1). Εάν δεν τα καταφέρουν, θα πάρει και πάλι θέση στο κέντρο της άμυνας ο χαφ Κάμερον (17/1), κάτι που συνέβη και στην προηγούμενη αναμέτρηση.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Ρεπορτάζ

Υστερα από 4 διαδοχικές ήττες, πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς στο 3-0 επί της Μίντλεσμπρο. Απέναντι στην -καλύτερη βάσει αριθμών αλλά ελλιπή- αμυντική γραμμή της κατηγορίας, σημείωσε 3 γκολ (Λόλεϊ 39’ πέν., 85’, Μιλόσεβιτς 64’) και δημιούργησε αμέτρητες ευκαιρίες. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν (πολύ) μεγαλύτερο αν δεν υπήρχε ο γκολκίπερ Ράντολφ.

«Ολοι μου λένε πως ποτέ δεν ήμασταν καλύτεροι φέτος και η αλήθεια είναι ότι κι εγώ πιστεύω ότι ήμασταν εξαιρετικοί. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο σύστημα, οι οποίες φάνηκαν να αποδίδουν» τόνισε… περιχαρής μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Μάρτιν Ο’Νιλ, που είχε ένα καλό λόγο να πει στις δηλώσεις του για κάθε έναν από τους ποδοσφαιριστές του.

Οι τελευταίες ελπίδες για την είσοδο στα πλέι οφ εξανεμίστηκαν μετά από τις ήττες που προηγήθηκαν και ο έμπειρος τεχνικός δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα στους πρόσφατους αγώνες, έχοντας στο μυαλό του την επόμενη σεζόν. Η Νότιγχαμ, πάντως, θέλει να κλείσει τη χρονιά με θετικό πρόσημο και στο τελευταίο ταξίδι θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο διπλό μετά τις 24 Νοεμβρίου (0-6-7 έκτοτε).
 

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένει τιμωρημένος ο στόπερ Μπεναλουάν (14/1). Χρωστάει 2 αγωνιστικές ο μπακ-χαφ Κόλμπακ (38/3). Παραμένει αμφίβολος ο μπακ Νταρίκουα (28/0). Τραυματίες οι στόπερ Χέφελε (15/0), Ντόουσον (10/0). Συμμετέχει στις προπονήσεις ο στόπερ Φιγκεϊρέδο (13/0). Ανέτοιμος ο Σουντανί (ε,6/2).

Casino