-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Ηττήθηκε εύκολα με 3-0 (44′, 45+2′, 90+1′) στην επιστροφή του τεχνικού της Ντέρεκ Ανταμς στο Πλίμουθ. Σε δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι της κόστισε το ότι έπαιζε από νωρίς (42′) με αριθμητικό μειονέκτημα.
Κομβικής σημασίας για την ροή του αγώνα η κόκκινη που δέχτηκε στο 42′, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα στεκόταν αρκετά καλά και δεν είχε απειληθεί.
Μέσα σε όλα τα κακά που την βρήκαν, ήταν ότι έμεινε πίσω στο σκορ από την εκτέλεση του φάουλ που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια, το αριθμητικό μειονέκτημα δεν της άφησε περιθώρια αντίδρασης. Απογοητευμένος ο Σκωτσέζος τεχνικός.
Παραμένει ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα και 4 παιχνίδια μακριά από τις νίκες (0-2-2).
Τιμωρημένος σε 3ο ο αναντικατάστατος στόπερ Λαβέλ (19/1) και 1ο ο έτερος στόπερ Σάτον (11/1). Αμφίβολοι οι Γουίλντιγκ (μέσος, 16/0) και Τιουτ (μέσος, 12/0).
Ισοφάρισε στο 93′ την Στίβενεϊτζ και γλίτωσε το εντός έδρας «κάζο». Από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ (12′), έπειτα από τραγικό λάθος στο χώρο του κέντρου. Το βαρύ αγωνιστικό τερέν δεν βοήθησε στην παραγωγή πολλών ευκαιριών, αλλά βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 3′ των καθυστερήσεων, εκμεταλλευόμενη μία λάθος έξοδος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
«Οι παίκτες μου έδειξαν τον χαρακτήρα τους», σχολίασε ο τεχνικός Φλιν λίγο μετά τον αγώνα.
Σε αγωνιστική κρίση οι “Ουαλλοί”, καθώς συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια τους (0-2-4) και βλέπουν την ψαλίδα από τα πλέι οφ να ανοίγει περισσότερο (στο -6).
Δεν προλαβαίνει ο Γουίλμοτ (μέσος, 16/0), αμφίβολοι οι Λαμπαντί (μέσος, 14/1) και Γουάιτλι (μέσος, 10/0). Εκτός ο Χόακινς (αμυντικός, 12/1) και 2 μακροχρόνιοι.