Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΨΑΧΝΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ
Facts Αγώνα
* 3-1-0 η παράδοση στο «Μπερναμπέου», 3/4 over.
* Στον α’ γύρο: Εϊμπαρ – Ρεάλ 3-0
Κατώτερη των απαιτήσεων και του υψηλού ρυθμού στο «Μεστάγια», ηττήθηκε 2-1 μεσοβδόμαδα από τη Βαλένθια και προβλημάτισε εκ νέου. Η μία ομάδα έτρεχε, η άλλη περπατούσε. Δέχτηκε ένα γκολ, κόντρα στη ροή, στο 35’, ένα δεύτερο από στατική μπαλιά στο 83’ και απλά μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Μπενζεμά.
Το πρόσημο της σεζόν, βέβαια, είναι αρνητικό και δεν αλλάζει ό,τι κι αν συμβεί από δω και πέρα. Το ζητούμενο είναι να μπουν οι βάσεις και να είναι έτοιμοι όλοι για την ερχόμενη σεζόν.
«Ακόμα δεν έχω καταλήξει ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι» απάντησε ξεκάθαρα σε σχετική ερώτηση ο Ζινεντίν Ζιντάν. Οσον αφορά στην κατάσταση της ομάδας του, δήλωσε αισιόδοξος. «Στο παιχνίδι με τη Βαλένθια δεν ήμασταν τόσο τραγικοί όσο λέει ο κόσμος. Είναι μια ήττα που μας πονάει, αλλά δεν ανησυχώ. Θα γυρίσουμε την κατάσταση» συμπλήρωσε.
Τιμωρημένος ο Μαρσέλο (μπακ, 17/2), ξανά εκτός ο Βινίσιους (εξτρέμ 15/2), Κουρτουά (γκολκίπερ, 24/0) και Γιορέντε (χαφ, 5/0). Επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά ακόμα δεν είναι στο 100% ο Ντάνι Καρβαχάλ (μπακ, 17/1), που κόπηκε από την αποστολή, όπως κι ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος (στόπερ, 28/6).
Νίκη με ανατροπή κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο (2-1). Μπήκε δυνατά, δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες της και το πλήρωσε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, όμως, δεν τα παράτησε. Συνέχισε να πιέζει και το γύρισε με τον Σάρλες στο 64’ κι ένα υπέροχο γκολ του πολύπειρου Πέδρο Λεόν στο 73’.
Τέσσερα σερί goal/goal, επέστρεψε στα τρίποντα μετά από ένα μήνα και ατενίζει το μέλλον της με μεγαλύτερη άνεση στο θέμα της παραμονής. Ουσιαστικά, χρειάζεται μια-δυο νίκες ακόμα, ούτως ώστε να είναι οριστικά στην Πριμέρα και του χρόνου.
Το πρόβλημα είναι ότι οι τέσσερις από τις επόμενες πέντε αγωνιστικές είναι εκτός έδρας, όπου φέτος δυσκολεύεται αρκετά. Για την ακρίβεια έχει κάνει μόνο μία νίκη (επί της Χιρόνα τον Οκτώβριο) σε σύνολο 14 αγώνων (1-7-6).
Γυρίζει από τιμωρία ο Κουκουρέγια (μπακ – χαφ, 23/0). Λείπουν οι στόπερ Αρμπίγια (25/1) και Μπίγας (10/0) λόγω τραυματισμού και επίσης ο χρήσιμος μέσος Ντιόπ (27/1) λόγω τιμωρίας.