-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΕΝΤΖ ΛΕΓΚΝΙΚΑ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Μονοί αγώνες για την προημιτελική φάση. Σε περίπτωση που η κανονική διάρκεια λήξει με ισοπαλία, θα ακολουθήσει παράταση και, αν χρειαστεί στη συνέχεια, πέναλτι.
*Κεκλεισμένων των θυρών.
*Η Λέγκια έχει κερδίσει και τα 2 μεταξύ τους παιχνίδια (2-0-0).
Εχει ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ στη δεύτερη κατηγορία και παλεύει για την άνοδο. Η διακοπή, φυσικά, είχε μεγαλύτερο κόστος για τις ομάδες της δικής της δυναμικότητας, όμως προσπάθησε για το καλύτερο τις τελευταίες μέρες.
Η επιστροφή στις προπονήσεις έγινε ομαλά, ενώ τις προηγούμενες εβδομάδες σχεδόν όλοι οι παίκτες κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και να επιστρέψουν σε πλήρη ρυθμό προπονήσεων. Είχε εύκολο έργο μέχρι τώρα στο Κύπελλο, όπου πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.
«Δεν μπορούμε να παίξουμε μόνο άμυνα. Περιμένουμε έναν αντίπαλο που θα είναι επιθετικός και πολύ γρήγορος. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν χάνουμε την μπάλα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι, αλλά δεν θέλουμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας», τόνισε ο τεχνικός Νόβακ.
Δεν υπολογίζονται οι Μπίρτεκ (βασικός στόπερ) και Πουρζίνσκι (βασικός μέσος), ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε ο Κόστορζ (αναπληρωματικός φορ), που είναι δανεικός από τη Λέγκια.
Εκεί που η σεζόν είχε στρώσει και πήγαινε ολοταχώς για τον τίτλο ήρθε η διακοπή να της κόψει τη φόρα. Εκανε καλή προετοιμασία της προηγούμενες ημέρες, όμως προέκυψαν αρκετά προβλήματα, με κυριότερο αυτό στην εστία. Δεν αναμένεται, πάντως, να αλλάξουν και πολλά στην τακτική της.
«Η κατάσταση σε καμία περίπτωση δεν είναι ιδανική. Μετά από καλές προπονήσεις, προέκυψαν τραυματισμοί. Ξέρουμε ότι η Μίεντζ διακρίνεται για την οργάνωσή της. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στη δράση, σεβόμαστε στους αντιπάλους μας, αλλά θα παίξουμε μόνο για τη νίκη», σχολίασε ο τεχνικός Βούκοβιτς.
Δεν υπολογίζονται οι Μαγιέτσκι (βασικός κίπερ) και Τσιέρζνιακ (αναπληρωματικός κίπερ), με τον Μουζίκ να ετοιμάζεται για ντεμπούτο στην εστία. Τραυματίες είναι και οι Νοβικόβας (βασικός εξτρέμ) και Ρόσολεκ (νεαρός φορ).