-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΟΣΤΟΦ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Νοκ άουτ αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στην έδρα της ομάδας που είναι γηπεδούχος. Χωρίς φιλάθλους. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής προκρίνεται στα πλέι οφ. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα εκτός έδρας τον νικητή του Σκεντίγια – Τότεναμ.
Επιστρέφει στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά το 2017, όμως η πανδημία την έχει αποσυντονίσει στο 2020. Εκανε εντυπωσιακή σεζόν πέρυσι, αλλά με την επανέναρξη μπήκε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες και ουσιαστικά δεν έχει συνέλθει πλήρως από τότε.
Τυχερή, καθώς το παιχνίδι με τη Ρότορ για το πρωτάθλημα Ρωσίας αναβλήθηκε λόγω των πολλών κρουσμάτων στην τελευταία και βρήκε πολύτιμο χρόνο για ανάσες και δουλειά, παίρνοντας εύκολα τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Το πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση την έχει επηρεάσει πολύ επιθετικά, κάτι που φαίνεται και με το παραπάνω φέτος, καθώς έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στην έδρα της. Πέρυσι, ήταν ομάδα του over.
Δεν αναφέρονται σημαντικές απουσίες, με τον Τσιστιακόβ (βασικός στόπερ) να επιστρέφει στις προπονήσεις.
Μετά την πρόκριση επί της Ζελιέζνιτσαρ με 3-1, εκμεταλλεύτηκε ξανά την έδρα της και επιβλήθηκε, έστω και δύσκολα, με 2-1 της Καϊράτ. Διεκδικεί την παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 2013, όμως η πρώτη έξοδος θα είναι απαιτητική.
Το ματς με την Μπνέι Σαχίν εκτός έδρας για το πρωτάθλημα του Ισραήλ αναβλήθηκε, καθώς υπάρχει έξαρση του κορωνοϊού στο ρόστερ της τελευταίας. Ετσι, θα ταξιδέψει στη Ρωσία ξεκούραστη, έχοντας κάνει παράλληλα την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Εχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τον Μπάχαρ στον πάγκο (πρώην της Μπερ Σεβά) με το απόλυτο στις εγχώριες διοργανώσεις και με πολύ καλές επιθετικές επιδόσεις με 2+ γκολ σε όλα τα παιχνίδια της.
«Μέχρι τώρα αντιμετωπίζουμε μόνο ομάδες υψηλές επιπέδου και το ίδιο ισχύει και για τη Ροστόφ. Βρισκόμαστε, όμως, σε καλή περίοδο και νιώθουμε ότι είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη», είπε ο Μπάχαρ.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Βίλντσουτ (βασικός εξτρέμ), που διαγνώστηκε με κορωνοϊό και μπήκε σε καραντίνα, όπως και ο Σούα (αναπληρωματικός φορ), που ζήτησε να φύγει.