ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΠΡΟΒΑ ΤΕΛΙΚΟΥ
21:45:00
19.03

ΠΡΟΒΑ ΤΕΛΙΚΟΥ

ΛΟΥΜΙΝΟΥΣ ΑΡΕΝΑ (23.718)
53
5° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΚΕΝΚ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Facts Αγώνα

* Κεκλεισμένων των θυρών.
* Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό Κυπέλλου που θα λάβει χώρα στις 24 Απριλίου. 
* 5-4-5 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Γκενκ (8 Under – 6 Over, συνολικά τέρματα 18-19).
* Α’ Γύρος: Σταντάρ Λ. – Γκενκ    0-0
 

ΓΚΕΝΚ
Ρεπορτάζ

Με την παλικαρίσια νίκη που πήρε στην έδρα της Αντερλεχτ (2-1) προκρίθηκε πανάξια στον τελικό Κυπέλλου. Ούσα πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια από την αντίπαλό της προηγήθηκε 2-0 στο 57’, στο 70’ έμεινε με παίκτη λιγότερο και στην εξέλιξη της φάσης η Αντερλεχτ μείωσε σε 1-2, ωστόσο, στο διάστημα που απέμενε μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν πιέστηκε ιδιαίτερα.

Στο πρωτάθλημα διατηρήθηκε εντός τετράδας επικρατώντας άνετα 2-0 της Σερκλ Μπριζ. Τα πάντα ουσιαστικά κρίθηκαν νωρίς με την Γκενκ να σκοράρει δις πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου και έκτοτε, έχοντας συν τοις άλλοις και αριθμητικό πλεονέκτημα (39’), να κάνει συντήρηση δυνάμεων.

Βελτιώθηκε αισθητά το κλίμα στο εσωτερικό της μετά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες που πέτυχε σε πρωτάθλημα (2-1 εκτός της Σαρλερουά, 2-0 εντός τη Σερκλ Μπριζ) και Κύπελλο (4-1 εντός τη Μαλίν στα προημιτελικά, 2-1 εκτός της Αντερλεχτ στα ημιτελικά).
 

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένει εκτός λόγω covid-19 ο αριστερός μπακ Ουρόνεν (21 συμ.), σταθερά απών ο στόπερ/μεσοαμυντικός Βάουτερς (8 συμ.).

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Ρεπορτάζ

Θα επιχειρήσει να σώσει τη χρονιά μέσω του Κυπέλλου, καθώς με τη νίκη 1-0 που πέτυχε το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Εουπεν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Πιο απειλητική σε γενικές γραμμές σε σχέση με την αντίπαλό της, αν και στις αρχές του δευτέρου μέρους στάθηκε τυχερή (δοκάρι στο 53’ η Εουπεν). MVP ο μεσοεπιθετικός Αμαλά ο οποίος σημείωσε στο 66’ το γκολ που έστειλε τη Σταντάρ στον τελικό.

Είχε προηγηθεί για το πρωτάθλημα η άδικη, βάσει ευκαιριών, ήττα στην έδρα της Μουσκρόν (1-0). Μόνο αν έρθουν τα πάνω-κάτω θα προλάβει τα πλέι οφ τίτλου (θέσεις 1-4), ενώ ορατός είναι ο κίνδυνος να μείνει εκτός και από τα πλέι οφ της Ευρώπης (θέσεις 5-8).

«Δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή ο τελικός. Εχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας για το πρωτάθλημα. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες για την πρώτη τετράδα οπότε θα πρέπει να τις κυνηγήσουμε. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Πρέπει να κερδίσουμε την Γκενκ. Είμαστε 12οι αυτή τη στιγμή και η Σταντάρ ποτέ στην ιστορία της δεν έχει τερματίσει πιο κάτω από τη 10η θέση. Δεν θέλω να συμβεί αυτό με εμένα στον πάγκο», τόνισε ο προπονητής Λεγέ. 
 

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένει εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βανχέουσντεν (8 συμ.).

Casino